sdílet Hotel Harmonia na Facebooku
Hotel Harmonia česká verze  Hotel Harmonia slovenská verzia  Hotel Harmonia english version  Hotel Harmonia deutsch version

Hotel Harmonia Piešťany, Piešťany Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Harmonia Odborárska 15 Lázně Piešťany ubytování a léčení...


Piešťany Lázně patří mezi nejoblíbenější slovenské lázeňská města. Hotel HARMONIE s rodinnou atmosférou najdete 2 km od centra města na východním pobřeží nádrže Sĺňava. Prostorný a tichý areál hotelu je obklopen přírodou a poskytuje dostatek místa pro odpočinek. V blízkém a vzdálenějším okolí je mnoho možností kulturního a společenského vyžití s ​​cílem toho správného využití Vašeho volného času.

Všechny pokoje poskytují dostatečný komfort pro příjemný odpočinek. Jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, pracovním stolkem se židlí a prostorným balkonem, který Vám doplní v letních měsících spojení s přírodou.

Hotel Harmonia Odborárska 15 Lázně Piešťany: Vám nabízí kompletní restaurační služby a je otevřený celoročně. V letních měsících Vás rádi obsloužíme na letní terase.

Navštivte naše kvalitní hotelové REHABILITAČNÍ CENTRUM s dlouholetou historií a bohatým spektrem procedur a odborných konzultací v oblasti revmatologie, traumatologie, zdravé výživy a životního stylu.
Z hotelového pokoje v županu, či sportovním oblečení přímo do centra zdraví, to je výhodou pobytu v našem hotelu!


Hotel Harmonia - ubytování - Lázně Piešťany:


2-lůžkový pokoj - prostorný pokoj, koupelna se sprchovým koutem (obdobně je zařízena většina pokojů), některé s vanou, fénem, ​​televizí se satelitním příjmem, telefonem, rádiem, mini-barem, pracovním stolkem se židlí a prostorným balkonem. Pokoj je využitelná i jednou osobou, postele jsou dělitelná. Prakticky do všech pokojů je možné doložit přistýlka (mobilní / provizorní lůžko, nebo řádně pevné lůžko, v závislosti na dispozice pokoje).

Rodinný pokoj - dvě navzájem propojené 2-lůžkové pokoje, vhodné pro rodiny s dětmi a příbuznými, resp. pro skupinky přátel. V uvedených pokojích je dostatek místa pro vhodný odpočinek pro 4-5 osob, s větší ledničkou, balkonem, pracovním stolkem, rádiem a telefonem.

Apartmán - dvě přechodové místnosti, koupelna se sprchovým koutem, resp. vanou, fénem, ​​televizí se satelitním příjmem, telefonem, rádiem, mini-barem, pracovním stolkem se židlí a prostorným balkonem.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
60105

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, rádio, sat, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: sekretářské služby, praní a žehlení, klimatizace, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, uzamykatelné parkoviště, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 165

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Vlaková zastávka název: (5 km)

Letiště název: (7 km)

Autobusové nádraží název: (5 km)


Vlakové nádraží název: (5 km)

Zastávka MDH: (500 m)

Obchod: (2 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: V hotelu Harmonia je úspěšné a dobře vybavené rehabilitační centrum.

Důkaz o úspěchu pro zkušeného hotelového lékaře a fyzioterapeuta týmu je, že přiznání za roky četné hosty k terapii do hotelu. Další výhodou, můžete pohodlně z místnosti v županu nebo v sportswear do rehabilitačního centra.

Rozsáhlé klinické vyšetření a diagnostika pro cílenou terapii je k dispozici zde. Naši terapeuti nabízejí efektivní masáže různých typů, vodní procedury, různé teplé a studené zábaly, elektroterapie, manuální terapie, Pilates, laserovou akupunkturu a další.

Při získávání léčby jsou k dispozici, který vám umožní ušetřit 50% Léčebné balíčky.

Lázeňské služby: Wellness hotel, Lázně

Procedury léčení: Komplexní léčba v domě, Masáže, Koupele

Přírodní léčivé zdroje: Vody termální, Peloidy

Stravování:


Restaurace popis: Našim klientům poskytujeme celou škálu gastronomických-restauračních služeb a díky dobré dispozic středisek víme uspokojit různé nároky našich klientů.

Snídaně, obědy a večeře jsou pro Vás povětšinou podávané formou bufetových stolů v klimatizované hotelové restauraci s kapacitou 95 míst. Naši kuchaři se orientují na domácí ale i mezinárodní kuchyni a dávají si záležet na různorodosti jídel. Při menším počtu lidí v hotelu je oběd podávaný formou 3-chodového menu.

Všem našim klientům doporučujeme plnou penzi - tedy zajištění pro Váš organismus snídaně, oběd i večeři. Vede nás k tomu péči o Vaše zdraví a ten správný odpočinek a nemalá zkušenost. Ceny za tyto služby jsou v našem hotelu opravdu na výborné úrovni a VY bez zbytečného stresu a chození po celém okolí, či nebodaj "suché stravě na pokoji" máte zajištěn pravidelný příjem kvalitní teplé stravy. Naši lékaři a terapeuti Vám mohou na praktických důkazech ukázat, že v takto případě vůbec nepřiberete naopak Váš žaludek si nevytváří zásoby a Vy hubne!

Restaurace: Hotelová reštaurácia, 7.00-21.00 (počet míst 130)

Denní bar: 11.00-22.00 (počet míst 40)

Denní bar: (počet míst 40)

Zahradní restaurace: Letná grill terasa, 11.00-22.00 (počet míst 80)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (3,5 km), Sportovní hala (3,5 km), Tenisová hala (4 km), Tenisové kurty (200 m), Jízda na koni (4km), Squash (3,5 km), Bazén venkovní (200m), Bazén krytý vyhřívaný (3,5 km), Volejbalové hřiště (300 m), Fotbalové hřiště (3 km), Hokejový stadion, Inlain dráha (200 m), Vodní Sporty (200 m), Plážový volejbal (300 m), Střelnice (4 km), Billiard, Solárium (2 km), Golf (4 km), Golfový trenažér (4 km), Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool, Středisko letních sportů (300 m)

Kongresové služby:
Telefon, Tlumočnické služby, Fax, TV, Video , Dataprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Zpětný projektor, Ozvučení, Šatna, Úschovna cenných předmětů, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 Konferenčná miestnosť Anna (počet míst 80)

kongresový sál č. 2 Konferenčná miestnosť Beáta (počet míst 60)

kongresový sál č. 3 Konferenčný salón Cézar (počet míst 25)

salónek č. 1 Salónik Club (počet míst 20)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
1.1-31.1222 - 4234 - 5250 - 70 (Rodinn)


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za pokoj / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: Cena stravy: Snídaně bufetovým způsobem: 3,90 € Oběd 3-chodové menu: 3,90 € Večeře bufetovým způsobem: 9 € Studený talíř (po 21.00 hod.): 6 € Příplatky a slevy: Příplatek za Apartmán nebo rodinný pokoj: + 15 € / pokoj / noc Přistýlka (plnohodnotné lůžko): 15 € / noc Přistýlka (náhradní lůžko): 10 € / noc Doplňkové služby: Poplatek za pejska: 6 € / noc Pozdější check out do 18.00 hod .: 10 € / pokoj (po dohodě s recepcí) Parkování na uzavřeném parkovišti: 3 € / noc Parkování u hotelu na parkovišti: bezplatně Doplňující informace: Dítě do 3 let 100% sleva bez nároku na základní lůžko (dětská postýlka k dispozici); Dítě 3-12 let 50% sleva na přistýlce a čerpání služeb jako dospělý doprovod; WIFI Internet bezplatné ve veřejných prostorách hotelu.

Fotogalerie (21):


Hotel HarmoniaHotel HarmoniaHotel Harmonia
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com