sdílet Hotel Residence Romanza na Facebooku
Hotel Residence Romanza česká verze  Hotel Residence Romanza slovenská verzia  Hotel Residence Romanza english version  Hotel Residence Romanza deutsch version

Hotel Residence Romanza Mariánské Lázně, Mariánské Lázně ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Residence Romanza Mladějovského 150 Kúpele Mariánské Lázně..


Residence Hotel Romanza sa nachádza v centre Mariánskych Lázní. Tento luxusný štvorhviezdičkový hotel ponúka svojim hosťom kombináciu pobytu v romantickom prostredí s krásnym výhľadom a širokou ponukou športového vyžitia ako napr golf , cyklistiku , turistiku , jazdu na koni , ale aj veľký výber relaxačných masáží a ďalších kúpeľných procedúr .

Architektonicky zaujímavá budova bola otvorená na jeseň roku 2005 a ponúka svojim hosťom nadštandardné servis a príjemnú atmosféru , ktorá vo Vás zanechá nezabudnuteľný zážitok .

Mariánské Lázně sú druhé najväčšie české kúpele indikované pre široké spektrum ochorení s viac ako sto minerálnymi prameňmi , chemicky odlišných , čo umožňuje veľký výber kúpeľných procedúr .

Mariánské Lázně sú ideálne aj pre pobyty liečebné , rovnako ako krátkodobé pobyty relaxačné a wellnes . Rovnako je ideálny pre milovníkov športu ako je tenis , golf a cyklistika . Toto mesto s bohatou historickou a kultúrnou tradíciou je ideálna svojou geografickou polohou a klimatickými podmienkami leží v krásnom prostredí chránenej oblasti Slavkovského lesa v širokom údolí s rozsiahlymi lesoparky . Do týchto kúpeľov prichádzalo v minulosti mnoho slávnych osobností , mesto je späté s veľkou kultúrnou tradíciou , je tu divadlo , symfonický orchester , u kolonády je miestnou raritou spievajúca fontána .

V samotnom centre Mariánskych Lázní prevádzkuje spoločnosť Garzotto hotels resorts svoje zariadenia. Novootvorený Hotel Romanza v centre Mariánskych Lázní. Luxusný 4 * hotel v romantickom prostredí as krásnym výhľadom ponúka svoje služby milovníkom rôznych športov , golfu , cyklistiky , pešej turistiky , ale aj relaxačných masáží , wellnessu a iných kúpeľných procedúr . Architektonicky zaujímavá budova , otvorená na jeseň 2005 , garantuje nadštandardné služby . Priestranné a atraktívne apartmány sú zariadené luxusným nábytkom a vybavené veľkou kúpeľňou , fénom , satelitným TV , minibarom , telefónom a trezorom . Raňajky sú podávané formou bufetu , obedy a večere sú servírované . V našej útulnej a romantickej reštaurácii si hostia môžu vybrať z tradičnej českej i medzinárodnej kuchyne a nechýba ani jedla diétne . Priamo v hoteli je garáž .

Vedľa hotelových a gastronomických služieb vám ponúkneme celú škálu vedľajších programov : rezervácie na kultúrne a spoločenské podujatia , tenis , golf , prenájom bicyklov , jazdu na koni výlety do okolia a Prahy . Spoločnosť Garzotto Hotels a Resorts sa teší na vašu návštevu a postará sa , aby váš pobyt bol čo najpríjemnejší .

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlka
32066

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, telefon, kabelová televizia, sat, minibar, společná plně zařízená kuchyně, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: bezbariérový prístup, sekretárske služby, pranie a žehlenie, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, garáže, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 4

Popis okolí: Mariánské Lázně sú druhé najväčšie české kúpele indikované pre široké spektrum ochorení s viac ako sto minerálnymi prameňmi, chemicky odlišných, čo umožňuje veľký výber kúpeľných procedúr.

Tieto kúpele sú ideálne aj pre pobyty liečebné, rovnako ako krátkodobé pobyty relaxačné a wellnes. Rovnako je ideálny pre milovníkov športu ako je tenis, golf a cyklistika. Toto mesto s bohatou historickou a kultúrnou tradíciou je ideálna svojou geografickou polohou a klimatickými podmienkami leží v krásnom prostredí chránenej oblasti Slavkovského lesa v širokom údolí s rozsiahlymi lesoparky. Do týchto kúpeľov prichádzalo v minulosti mnoho slávnych osobností, mesto je späté s veľkou kultúrnou tradíciou, je tu divadlo, symfonický orchester, u kolonády je miestnou raritou spievajúca fontána.

Tipy na výlet: Ponuka ako stráviť voľný čas v Mariánskych Lázních je rôznorodá: Z liečivých prameňov odporúčame: Krížový, Rudolfov, Karolínin, Ferdinandov, Lesné, Ambrožův.Prameny pomáhajú pri liečbe urologických ťažkostí, porúch látkovej výmeny a ochorenia tráviaceho traktu.

Za zmienku stojí Spievajúci Fontána, Mestské múzeum, Mestská knižnica, hudobné festivaly (Chopinův), koncerty, plesy, módne prehliadky. Aktuálnu ponuku nájdete na našej recepcii.

Atraktívne turistické zaujímavosti: Kláštor premonštrátov v Teplej, Kúpele Kynžvart v empírovom slohu, Zámok a hrad Bečov, Hrad Loket pri Karlových Varoch, Prírodné rezervácie Kladská, Cheb, Prírodné rašeliniská s bahennými sopkami u Františkových Lázní

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Autobusové nádraží název: (1,5 km)


Vlakové nádraží název: (1,5 km)

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení:

Spa & Wellness Mariánské Lázně v hotelu Residence Romanza: Wellness je životním stylem působícím jako prevence proti negativním důsledkům dnešní dynamické doby na lidské zdraví. Vyznává heslo „zdravě žít a dobře se u toho cítit“. Wellness klade důraz na celkovou rovnováhu člověka, pod kterou rozumí jak fyzické tak i psychické zdraví. Nově otevřené Wellness Alexandria je moderně a špičkově vybavené středisko. Nabízí nepřeberné množství wellness a lázeňských procedur. Hlavně pro ženy je zde také kosmetika, manikúra a pedikúra. Hotelovým hostům je k dispozici sauna a bazén s protiproudem a dalšími efekty. Pro hostovo pohodlí jsou samozřejmě připraveny župany, osušky či prostěradla.

Parafinoterapie: K přípravě se užívá bílý parafín s příměsí parafínováho oleje. Parafín se nanáší při ponoření do speciální nádoby.

Uhličité koupele, plynové koupele, plynové injekce: Nejdůležitější složkou těchto procedur je oxid uhličitý. Vstřebává se pokožkou, působí na nervová zakončení a uvolňuje stažené cévy. Dochází tak k lepšímu prokrvení orgánů, ke snížení krevního tlaku a ke zklidnění nervového systému. Uhličité procedury jsou indikované při onemocněních srdce a cév.

Klasická částečná a celková masáž: Masáž je výborným prostředkem k uvolnění ztuhlých svalů, odbourání stresů i psychickou relaxací. Při masáži se rozšiřují kožní vlásečnice a pokožka zčervená, protože se zvyšuje prokrvení. Klasické masáže jsou vhodné pro pacienty s bolestmi páteře a kloubů, k uvolnění svalů a psychické relaxaci.

Podvodní masáž ruční: Intenzivní celková masáž proudem vody o teplotě 35 - 38 °C aplikovaná masérem pomocí trysky v masážní hadici. Napomáhá uvolnění svalového napětí, zmírňuje bolesti kloubů a přispívá ke správnému prokrvování

Ultrazvuk: Jde o léčbu za pomocí zvuku. Na dané místo naneseme kontaktní prostředek, nastavíme intenzitu a čas působení, bolestivé místo pomalu přejíždíme hlavicí. Nejčastěji je indikován při kloubních a vetebrogenních potížích.

Magnetoterapie: Procedura využívá léčebného působení magnetů. Účinky magnetického pole využíváme při léčbě bolesti, zánětu, magnetoterapie má hojivé působení. Bezprostředně po léčbě dochází ke sklidnění až usnutí.

Kyslíková terapie: Léčba za pomocí oxygenoterapie je léčebná kúra, která spočívá v ihalaci kyslíkové směsi. Vyšší koncentrace kyslíku Vám zlepší prokrvování tkání, dodá novou energii a zregeneruje všechny buňky v těle. Celkově tato kúra působí blahodárně na celý organizmus a vy se budete cítit svěží.



Lázeňské služby: Wellness hotel

Procedury léčení: Pitný režim, Oxygenoterapia, Inhalácia, Elektroliečba, Magnetoterapia, Suchá plynová kúpež, Plynové injekcie, Parafinoterapia, Masáže, Prísadové kúpele, Pitné kúry

Vyšetřovací výkony: Vstupné a výstupné lekárske vyšetrenie, Kontrolné lekárske vyšetrenie, Vstupné lekárske vyšetrenie vrátane poučenia pacienta

Přírodní léčivé zdroje: Peloidy, Klimatoterapia - vysokohorské ovzdušia

Léčba nemocí indikace: Obehové ústrojenstvo, srdca a ciev, Dýchacích ciest (netuberkulózne), Pohybové ústrojenstvo, Obličiek a močových ciest

Ostatní druhy léčby: Spánok, Relaxačné prechádzky, Klimatoterapie

Stravovanie:


Restaurace popis: V našej útulnej a romantickej reštaurácii si hostia môžu vybrať z tradičnej českej i medzinárodnej kuchyne a nechýba ani jedla diétne.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (2 km), Půjčovna kol (2 km), Tenisová hala (5 km), Tenisové kurty (5 km), Jízda na koni (5 km), Squash (2 km), Sauna (1 km), Golf (5 km), Whirpool (1 km)
Tenisové kurty, Golfové ihrisko, Jazdecká škola, Zimný štadión, Plavecký bazén, Turistické chodníky, Cyklistické chodníky, Lyžiarske zjazdovky, Okružné jazdy

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmán
3.1-28.2127017805102550 (2 osoby/person)
1.3-14.4191022906303570
15.4-31.10229030607604330
1.11-19.11191022906303570
20.11-19.12127017805102550
20.12-2.1229030607604330


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (32):


Hotel Residence RomanzaHotel Residence RomanzaHotel Residence Romanza
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com