sdílet Hotel Praděd Thamm na Facebooku
Hotel Praděd Thamm česká verze  Hotel Praděd Thamm slovenská verzia  Hotel Praděd Thamm english version  Hotel Praděd Thamm deutsch version

Hotel Praděd Thamm Zlaté Hory, Zlaté Hory ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Praděd Thamm Zlaté Hory Jeseníky - ubytovanie v Zlatých Horách..


Zrekonštruovaný Hotel Praděd Thamm nájdete v mestečku Zlaté Hory v podhorí Jeseníkov. Hotel je vhodný pre individuálnu turistiku, pánsku či dámsku jazdu, wellness oddych či rodinou dovolenku. Pohodlné ubytovanie je pre hostí pripravené v 13 komfortne vybavených izbách s vlastným sociálnym zariadením. K dispozícii je aj lacné ubytovanie v turistickej ubytovni s 11 izbami a kapacitou 42 lôžok. Príjemné posedenie i priestor na organizovanie rôznych akcií ponúka príjemná reštaurácia, štýlový bar s bowlingom, spoločenská sála so 120 miestami, konferenčná sála, učebňa s 25 miestami a salónik. Tešiť sa môžete aj na odpočinok vo wellness centre. Parkovanie vozidiel je vodičom umožnené zdarma priamo pri objekte.

Hotel Praděd Thamm Izby: K pohodlnému ubytovanie je pripravený 1 štvorlôžková izba, 6 dvojlôžkových izieb, 1 trojlôžková izba, 4 dvojizbové apartmány s tromi lôžkami a luxusné dvojlôžkové apartmány s možnosti prístelky. Celková kapacita hotela je 33 lôžok a 7 prísteliek. Izby aj apartmány sú vybavené televízorom s plochou obrazovkou, telefónom a minibarom. Kúpeľňa zahŕňa vaňu alebo sprchu, fén a bezplatné toaletné potreby. Všetky izby disponujú bezplatným bezdrôtovým internetovým pripojením. V susednej ubytovni sú k dispozícii štvorposteľové izby so spoločným sociálnym zariadením a 1 bezbariérový apartmán so sociálnym zariadením a sprchovým kútom. Wellness centrum zahŕňa sauny, whirlpool, bazén a masáže.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmánpřistýlka
61147

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, minibar, fén, WI-FI

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, sauna, bar, vonkajšia terasa, reštaurácia

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel Praděd Thamm Okolie: Mesto Zlaté Hory je významným turistickým centrom Jeseníkov. V lete je skvelým východiskovým bodom pre turistiku a cykloturistiku, v zime potom ideálnym miestom na běžkaření a lyžovanie vo Skiareálu Priečna či na na Zlatohorské hornatine. K návšteve pozýva okrem iného 2,8 kilometrov vzdialený hrad Edelštejn, pútnické kostol Panny Márie Pomocné pod Priečnym vrchom, 7,4 kilometrov vzdialená horská osada Rejvíz či údolie Stratených štôlní s historickým skanzenom Zlatorudné mlyny.

Tipy na výlet:

Tipy na výlet - Zlaté Hory a okolí: rozhledna Biskupská kupa (890 m.n.m) 5 km poutní místo Panny Marie Pomocné 5 km Městské hornické muzeum ve stylu holandského baroka 2 km hornický skanzen se zlatokopeckými mlýny 5 km Mechová jezírka na Rejvízu 6 km

Česká Ves: ranč Orel Česká Ves s turistickou jízdárnou 15 km Veterán muzeum 20 km jeskyně Na Špičáku 15 km
Jeseník a okolí: Lázeňské město Jeseník s Vodní tvrzí 25 km rozhledna Zlatý Chlum 20 km jeskyně Na Pomezí 29 km
Javorník a okolí: zámek Jánský Vrch 40 km zatopené lomy 40 km
Směr na Šumperk: Karlova Studánka 30 km nejvyšší hora Jeseníků - Praděd 40 km Ruční papírna a zámek ve Velkých Losinách 60 km



Doporučená trasa bus: Autobusová stanica Zlaté Hory je od hotela Praděd Thamm vzdialené iba 320 metrov. K vlakovej stanici sa dostanete po 1,7 kilometroch.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotel Praděd Thamm Gastronómia: Ráno Vás poteší bohaté raňajky podávané formou švédskych stolov. Príjemná reštaurácia Hotelu Praděd Thamm s 50 miestami ponúka vynikajúce jedlá domácej i zahraničnej kuchyne vrátane krajových špecialít. Vyberať môžete aj z poludňajšieho menu s dvoma druhmi jedál. V hotelovej vinotéke nájdete kvalitné moravské i zahraničné vína. Reštauráciu, bar i salóniky je možné využiť aj pre spoločenské stretnutia, svadby, rodinné oslavy či firemné akcie.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý, Sauna, Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
V okolí hotelu jsou značené turistické trasy a cyklotrasy do těch nejkrásnějších a nejzajímavějších zákoutí Jesenicka. Krásná příroda Jeseníků, Rychlebských hor a Kralického Sněžníku nabízí na rozloze 2500 km2 mnoho turistických cílů. Můžete navštívit řadu známých i méně známých míst, jako jsou nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd se svými 1492 m n m, Mechová jezírka na Rejvízu, známé jeskyně na Pomezí či na Špičáku, zříceniny hradů Sovinec a Kobrštejn, Nýznerovské vodopády a mnohé jiné. Sami si zvolíte takovou obtížnost, která vyhovuje Vašim fyzickým možnostem. Všechny trasy mají jedno společné - vedou nádhernou přírodou chráněné krajinné oblasti Jeseníky.

K létu patří neodmyslitelně voda a vodní sporty. V našem okolí se nabízí několik různých možností, jak strávit letní den u vody. Ať už Vás nadchne koupání v přírodním Zlatohorském jezírku vzdáleném pouhých 100 m od hotelu, nebo koupání ve venkovním vyhřívaném bazénu (4 km), či si budete chtít jen zarybařit v rybníku plném ryb (50 m), určitě si přijdete na své. I pro milovníky vodních adrenalinových sportů máme několik možností vyžití - například zatopené lomy (25 km) nebo Otmuchovská jezera v Polsku (35km)

Podzimní rekreace: Podzimní měsíce jsou rájem pro všechny milovníky houbaření. Okolní lesy jsou nevyčerpatelnou zásobárnou hříbků a hub. Mezi nejznámější patří pravák, kozák, křemenáč, suchohřib, ale i bedle obrovská. To je však jen malý výčet těch nejznámějších hub, které zde pravidelně rostou. A když se stane, že zrovna nezaprší a hub je málo, procházka na čerstvém vzduch v nádherné podzimní přírodě plné barev a vůní padajícího listí ve Vás navodí nostalgickou náladu.

Kongresové služby:
Telefon, Laserové ukazovátko, Dataprojektor, DVD přehrávač, Promítací plátno, Flipchart, Wifi

Potrebujete usporiadať konferenciu, školenie, firemnú prezentáciu či spoločenské stretnutie? Máme pre vás priestory ideálny pre firemné večierky, školenia, prezentácie, jazykové kurzy, obchodné rokovania, workshopy, semináre i rauty vrátane cateringu. Náš hotel disponuje adekvátnymi priestory i vhodnou technikou. K týmto účelom Vám ponúkame reštauráciu, spoločenská sála, konferenčná sála, učebňu a Bowling bar Club 21.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 120)kongresový sál č. 2 (počet míst 50)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 25)

zasedací místnost č. 2 Bowling bar Club 21 (počet míst 20)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12890178023403000


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (12):


Hotel Praděd ThammHotel Praděd ThammHotel Praděd Thamm
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com