sdílet Penzion Mlýnický Dvůr na Facebooku
Penzion Mlýnický Dvůr česká verze  Penzion Mlýnický Dvůr slovenská verzia  Penzion Mlýnický Dvůr english version  Penzion Mlýnický Dvůr deutsch version

Penzion Mlýnický Dvůr Mlýnický dvůr, Mlýnický dvůr Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Rodinný penzion Mlýnický Dvůr Červená Voda - ubytování Králíky a SKI Červená Voda..


Penzion Mlynický Dvůr Červená Voda nabízí zájemcům ve dvou podlažích pohodlné a komfortně vybavené apartmány různých velikostí - hosté mají k dispozici ubytování pro dvě osoby nebo pro rodiny s dětmi.

Penzion Mlynický Dvůr Červená Voda - ubytování: Součástí nabídky je rovněž apartmán pro větší společnost, která chce na dovolené trávit čas společně. Všechny apartmány mají vlastní sociální zařízení. Kuchyňské kouty jsou vybaveny nádobím včetně obvyklého kuchyňského náčiní. Samozřejmostí je lednice, mikrovlnná trouba, a rychlovarná konvice. V každém apartmánu je televizní přijímač a přehrávač DVD. Hosté mají k dispozici rovněž bezdrátové internetové připojení.

Základní potraviny zakoupíte v malém obchodě, který je přímo v budově penzionu. Příjemné gastronomické zážitky můžete vyhledat nedaleko. Doporučujeme: vinárna i denní bufet v Červené Vodě, přes den nabízí občerstvení v bufetu od snídaní po odpolední svačiny, večer příjemně posedíte v klasické vinárně. Motorest Kocanda - najdete jej u silnice č. 11 z Červené Vody do Šumperka, ve vzdálenosti 6 km od penzionu. Restaurace Na čertovce - je v obci Orlice u silnice z Červené Vody do Králík.

Pro příjemně strávený čas i ve špatném počasí je v penzionu společenská místnost s výčepní stolici a různými hrami. Penzion je vytápěn ústředním topením. Přímo u penzionu lze parkovat auty. Při teplém počasí je možnost příjemného posezení v krytém altánu, který je vybaven venkovním grilem.

Pro zabavení našich malých návštěvníků je přímo na pozemku penzionu pískoviště a houpačka s prolézačkou.

Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkovýapartmán
2 x apartmán4 x apartmán1/8 - apartmán

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, DVD, připojeni internetu, apartmány s plně zařízenou kuchyní, pokoje s kuchyňským koutem, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: lékařská služba v dosahu, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 485

Doporučená trasa bus: Linka Praha - Hradec Králové - Žamberk - Červená Voda - Šumperk - Bruntál - Opava - Ostrava

Doporučená trasa auto: Z Prahy po dálnici D11, přes Hradec Králové směr Ostrava, po silnici č. 11. Vzdálenost cca 200 km. Z Brna po silnicích 1. třídy, přes Svitavy a Lanškroun. Za Lanškrounem směrové tabule na Červenou Vodu a Králíky. Dále město Štíty a vesnička Bukovice, 4 km po silnici č.11. Vzdálenost cca 120 km.

Dostupnost střediska:


Obchod: (5 m)

Stravování:


Restaurace popis: Restaurace můžete vyhledat nedaleko penzionu. V penzionu U Čápa jsou k dispozici kuchyňské kouty jsou vybaveny nádobím včetně obvyklého kuchyňského náčiní. Samozřejmostí je lednice, mikrovlnná trouba, a rychlovarná konvice.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (10 km), Jízda na koni (2 km), Lyžařská škola (5 km), Elektronické šipky, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek (600 m), Půjčovna lyží (600 m), Běžkařské trasy (600 m), Cyklotrasy

V letním období se můžete toulat nádhernou přírodou, k osvěžení využít přehradní nádrž Pastviny, navštívit aquapark v Ústí nad Orlicí nebo žamberský sportovní areál s koupalištěm, tobogány a řadou dalších atrakcí. Tuto oblast si můžete vychutnat i jako cykloturisté po značených cyklotrasách. Značené cyklotrasy (stovky kilometrů) jsou tvořeny hustou sítí cest napříč hlubokými lesy i náhorními planinami. Při absolvování tras lze zhlédnout nepřeberné množství kulturních památek a pamětihodností. Orlické hory a cykloturistika rozhodně k sobě patří. Najdete tu vše od horských tras s širokými výhledy do Čech i Kladska a do malebného podhůří s říčními údolími, kterými se vinou i nenáročné trasy. Dovolená s dětmi, strávená na kolech, je zde při vhodné volbě těchto nenáročných tras ideální.

Poblíže penzionu je otevřen nový Skiareál Červená Voda. Je situovaný na východním svahu Bukové hory, má nejdelší sjezdovku v okolí - 1900 m, s převýšením 400 m. Čtyřsedačková lanovka je vyjímečná propojením dvou areálů. Po výjezdu lanovkou na vrchol Bukové hory se lyžaři mohou rozhodnout, zda sjedou po nové sjezdovce do Mlýnického Dvora nebo po západním svahu do skiareálu Čenkovice, také je zde možno nastoupit do stopy pro běžkaře.



Kongresové služby:
TV, Připojeni internetu, DVD přehrávač

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12350 - 500


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za 1 osobu / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: Vícedenní pobyt osoba/noc 350,-Czk, děti/kind 250,-Czk, Jednodenní pobyt osoba/noc 500,-Czk, děti/kind 400,-Czk, Cena za dítě se počítá za děti ve věku 2 - 12 let. Zapůjčení dětské postýlky - 100,-Czk/den. Slevy / Osoba na přistýlce - sleva o 50,-Czk

Fotogalerie (23):


Penzion Mlýnický DvůrPenzion Mlýnický DvůrPenzion Mlýnický Dvůr
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com