sdílet Penzion KARPATIA na Facebooku
Penzion KARPATIA česká verze  Penzion KARPATIA slovenská verzia  Penzion KARPATIA english version  Penzion KARPATIA deutsch version

Penzion KARPATIA Tatranská Lesná, Tatranská Lesná Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion KARPATIA Tatranská Lesná Vysoké Tatry - ubytování v Tatranské Lesné v Tatrách..


První budova v Tatranské Lesné Penzion Karpatia byl první budovou v osadě Tatranská Lesná, ještě pod názvem Carpathia v roce 1928. Dodnes se v budově zachovaly původní detaily.

Rodinný penzion Karpatia stojí na pravém břehu Studeného potoka v Tatranské Lesné, na cestě mezi Tatranskou Lomnicí (1.5km) a Starým Smokovcem (3km).

Penzion Karpatia Tatranská Lesná se nachází na klidném místě, chráněn ze tří stran tatranskými lesy. Z penzionu vyběhnete přímo na lesní chodník, mezi dřevěné chatky a dále k mohutnému Studeného potoka. Několik metrů od Karpatia začíná žlutá značka, která vede k Studenovodské vodopádem a dále na Hrebienok a Rainerova chata.

Později na Cestě Svobody z Tatranské Lomnice do Starého Smokovce přibylo několik dalších hotelů a penzionů, i dětská ozdravovna. Vznikla tak rekreační osada Tatranská Lesná. Díky nádherné neporušené přírodě dodnes patří mezi nejoblíbenější turistická centra Tater.

Penzion Karpatia Tatranská Lesná - ubytování: Rodinné apartmány i turistické pokoje: Karpatia spolu nabízí 90 lůžek., Rodinné apartmány s TV, koupelnou a WC, ledničkou (2 + 2 místa), dvoulůžkové pokoje s TV, koupelnou a WC, ledničkou (možnost přistýlky 2 + 1), levné turistické pokoje se společnými sprchami a toaletami na chodbě, Z pokojů jsou výhledy na Lomnický, Slavkovský, Huncovská, Kežmarský štít, Prostřední Hrot a podtatranského kotlinu.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
31854

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV

Základní informace: Informační služba, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, restaurace

Popis okolí: Lyžování V Lomnici iv Smokovci: Kilometr a půl od penzionu se nachází lyžařské středisko Jamy a Skalnaté Pleso / Lomnické sedlo v Tatranské Lomnici. Další lyžařské terény jsou Hrebienok ve Starém Smokovci (3km). Pro rodiny také doporučujeme Bachledova dolinu a Ždiar.

Všechny naše ubytovací zařízení poskytují k ubytování na dvě a více nocí slevovou kartu PARK SNOW. S kartou host získává slevy 20-30% na lyžovačku v tatranských střediscích PARK SNOW a Vysoké Tatry Mountain Resort. Slevy máte iv půjčovnách lyžařské výstroje a lyžařských školách.

Tipy na výlet: Turistika: Hrebienok a Studenovodské vodopády. Několik metrů od Karpatia začíná žlutá značka, která vede k Studenovodské vodopádem a dále na Hrebienok a Rainerova chata.

Tatranská Lomnica je pouze 1.5 km od penzionu Karpatia. Do Lomnice se dostanete pěšky nebo vlakem TEŽ (má zastávku kousek od Karpatia). Z Tatranské Lomnice se můžete vybrat na túry ke Skalnatého plesa, Skalnaté chatě nebo se vyvézt lanovkou na Lomnický štít.

Starý Smokovec je od Karpatech vzdálen 3km a dostanete se tam autem, autobusem nebo vlakem TEŽ. Ze Starého Smokovce doporučujeme túry na Slezský dům, Zamkovského chatu či náročnější túru na Slavkovský štít.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Polopenze k ubytování. Nabízíme snídaně a večeře. Na snídani máte k dispozici výběr z snídaňových menu a na večeři jídla domácí tatranské kuchyně. Restaurace má 70 míst. Bar nabízí 20 míst.

Pro naše nejmenší hosty máme připraveny dětské porce jídel za poloviční ceny. V penzionu jsou k dispozici i dětské židličky, dětská postýlka, dětský koutek.

Restaurace: (počet míst 70)

Denní bar: (počet míst 20)

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.1222 - 45


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za 1 osobu / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: Ceny jsou uváděny na osobu za 1 přenocování. Lázeňský poplatek je ve výši 1 EUR na osobu za přenocování a není zahrnut v ceně. Poplatek platí osoby od 18 do 70 let.

Fotogalerie (12):


Penzion KARPATIAPenzion KARPATIAPenzion KARPATIA
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com