sdílet Lázně Lednice Lázeňský dům Perla na Facebooku
Lázně Lednice Lázeňský dům Perla česká verze  Lázně Lednice Lázeňský dům Perla slovenská verzia  Lázně Lednice Lázeňský dům Perla english version  Lázně Lednice Lázeňský dům Perla deutsch version

Lázně Lednice Lázeňský dům Perla Lednice na Moravě, Lednice na Moravě Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lázně Lednice na Moravě Lázeňský dům Perla - lázeňské služby a pobyty v Lázních Lednice..


Lázně Lednice na Moravě - Lázeňský dům Perla je nové moderní rehabilitační zařízení poskytující komplexní služby pod jednou střechou. Hlavním přírodním léčivým zdrojem je jodobromová minerální voda blahodárně působící především na pohybový aparát.

Lázně Lednice na Moravě - popis: Místo přírodních krás a pohádkových zámků Vám nabízí nový lázeňský areál. Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Lázně nabízí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou 80 lůžek. Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro 40 osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem. Bezbariérový přístup je zabezpečen do všech částí budovy.

Lázně Lednice na Moravě - služby: Lázně poskytují komplexní lázeňské služby. K dispozici je zde rehabilitační bazén, sauna, relaxační místnost, tělocvična, fit centrum a solárium. Pro ubytované hosty bazén zdarma. Pro rodiny s dětmi k dispozici dětská postýlka a židlička. Internet (2 PC) je ubytovaným hostům k dispozici v prostoru u recepce zdarma.
Vstup do bazénu pro UBYTOVANÉ hosty ZDARMA!

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
362

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, kabelová televize, pokoje s kuchyňským koutem, dětská postýlka k dispozici, umyvadlo na pokoji

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, klimatizace, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio

Počet podlaží: 5

Popis okolí: Kdo hledá aktivní odpočinek, nalezne v Lednicko-valtickém areálu nejrůznější způsoby, kterak ho naplno využít. Od pěší turistiky nebo cykloturistiky po naučných a vinařských stezkách, plavby po řece Dyji, jízdy na koni, návštěvy historických objektů a hudebních festivalů, tradičních jarmarků až po rybaření. Mezi poměrně širokou škálu možností sportovního vyžití patří tenis, fotbal, bowling, kuželky.
Pamětihodnosti Lednicko-valtického areálu
Hippoclub
možnost vidět Lednicko-valtický areál a blízké okolí z koňskéhohřbetu.

Turistické trasy: vedou směrem Valtice, Podivín, Pálava.

Naučná stezka Lednické rybníky: 15 km dlouhá stezka, jedna z nejvýznamnějších ornitologických lokalit v České republice.

Naučná stezka Lužní les: 6 km dlouhá trasa přírodou lužního lesa Břeclav-Janohrad.

Cykloturistika: oblíbená pro nenáročný terén Lednicko-valtického areálu.

Lednické zámecké slavnosti, folklórní slavnosti v parku (červenec).
Mezinárodní hudební festival Pontes.
Hudba bez hranic
festival etnické a světové hudby ve Valticíh (červen).

Hudba z podzámčí
folk a folklor ve Valticích (červenec).

Otevírání jara a plavební sezony – Lednice (duben).

Dostupnost střediska:


Centrum název: (800 m)

Vlaková zastávka název: (800 m)

Autobusové nádraží název: (800 m)


Obchod: (800 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení:

Lázně Lednice: Perla krásy a estetiky" - kosmetické centrum - otevřely nové kosmetické centrum, kde o Vás bude pečovat zkušená kosmetička. Těšit se můžete na ošetření pleti luxusní slovinskou kosmetikou, která nabízí mimo jiné také přírodní peeling, masku a krém z čistého přírodního oleje z jadérek hroznů, doplněný extraktem z pravého Champagne. Přijďte do Lázní Lednice a vyzkoušejte vše na vlastní "pleť"!

Balneo: Balneo provoz poskytuje nepřeberné množství léčebných i wellness procedur. Hlavním léčebným zdrojem je jodobromová voda, která je svým obsahem jódu jedna z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě. Nabízíme perličkové, slatinné a přísadové koupele, suché i vodní uhličité koupele, různé druhy kúr (brusinková, champagne...) a masáží. Mezi jednu z nejoblíbenějších masáží patří bezesporu masáž horkými lávovými kameny. Tak neváhejte a přijďte zrelaxovat do Lázní Lednice.

Lázně Lednice -Léčebné metody:

Jodobromová koupel: Koupel v minerální vodě obsahující jod.
Jod se vstřebává do těla a zlepšuje pružnost měkkých tkání. Vhodná při léčbě onemocnění kloubů, páteře a cév.
teplota vody : 37-38°C
délka procedury : 20 minut

Perličková koupel: Jemné dráždění kůže bez mechanického účinku jako má např. vířivka, vede ke zklidnění a celkové relaxaci.
teplota vody : 37°C
délka procedury : 20 minut

Klasická masáž: Přímý mechanický účinek zlepšuje prokrvení podkoží a svalů a tím umožňuje zlepšení jejich výživy a relaxaci.
zaměření : záda, šíje, bedra
délka procedury : 20 minut

Parafin: Přikládání roušek smočených v rozehřátém parafinu. Způsobuje prokrvení kůže, zmenšuje bolesti kloubů, má také příznivý relaxační účinek.
Délka procedury : 20 minut

Rašelinový zábal: Přikládání léčivého bahna–účinek i použití stejné jakou parafinu.

Kryoterapie: Přikládání hmoty zvané kryoperlosa o teplotě – 18 st. C, na různé klouby horních nebo dolních končetin. Tím se zvyšuje prokrvení oblasti na kterou je aplikována, zlepšuje výživu tkání, urychluje vyplavování zánětlivých působků a snižuje bolest.
Indikace: akutní úrazy – zabraňuje vzniku větších otoků a hematomů.
Záněty – při ochlazení dojde ke sníženému vnímání bolesti a následně je možné cvičením zvětšit rozsah pohybu kloubu.
délka procedury : 2 x 5 minut

Reflexní terapie: Působením mechanické energie na kožní okrsky se ovlivňuje bolest a výživa tkání uvnitř organismu. Ve světě je známa pod názvem „Terapie zón“ – terapie s výrazným subjektivním efektem.

Podvodní masáž: Pacient je ponořen do vody, na povrch těla je působeno paprskem vody různého tlaku a tvaru. Působení je mechanické a tepelné, účinkuje na krevní oběh, lymfatický oběh.
Teplota vody : 37-38°C
délka procedury : 20 minut

Manuální a přístrojová lymfodrenáž: Má za cíl podpořit a posílit původní, dosud zachovalou vstřebávací a transportní funkci mízního systému. Je součástí komplexní léčby otoků, má výrazný protibolestivý a uklidňující účinek. Ovlivňuje lymfedém, revmatoidní a posttraumatické stavy, syndrom bolesti hlavy, zvýšenou únavu, lipedém, atd.
Přístrojová – délka procedury : 30 minut
Ruční – délka procedury : 50 minut



Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Kryoterapie, Oxygenoterapie, Inhalace, Elektroléčba, Magnetoterapie, Laseroterapie, Suchá plynová koupel, Plynové injekce, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik v bazénu, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Podvodní masáže, Reflexní masáže, Přísadové koupele, Peloidní zábaly

Vyšetřovací výkony: Kontrolní lékařské vyšetření

Přírodní léčivé zdroje: Vody jodobromové

Léčba nemocí indikace: Oběhové ústrojí, srdce a cév, Pohybové ústrojí, Ženské a gynekologické onemocnění, Pooperační, poúrazové stavy a rekondice, Kožní nemoci a popáleninové stavy, Nemoci neurologické

Stravování:


Restaurace popis:

Lázně Lednice - restaurace: Stravování v prostorné restauraci s letní terasou nabízí pestrý výběr chutí domácí, dietní i mezinárodní kuchyně. Restaurace nabízí celodenní menu, minerální voda k menu v ceně. K příjemnému posezení slouží kavárna a venkovní terasa s širokou nabídkou nealkoholických i alkoholických nápojů, moravských vín i výborné kávy.



Restaurace: 07:30 -18:15 (počet míst 40)

Kavárna: (počet míst 24)

Zahradní restaurace: (počet míst 32)

Služby:



Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, TV, Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Ozvučení, DVD přehrávač, Květinová výzdoba, Bezdrátové mikrofony

Klimatizovaná zasedací místnost s kapacitou 40 osob, komplexní technické vybavení (plátno, data projektor, flipchart, TV, DVD, připojení k internetu) a ozvučení, coffee break, rauty.

Konferenční kapacity:

zasedací místnost č. 1 (počet míst 40)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.129901700


Měna: CZK

Cena polopenze: 150
Cena plné penze: 290
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Snídaně je zahrnuta v ceně za ubytování.

Fotogalerie (11):


Lázně Lednice Lázeňský dům PerlaLázně Lednice Lázeňský dům PerlaLázně Lednice Lázeňský dům Perla
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com