sdílet Konferenční centrum Malenovice na Facebooku
Konferenční centrum Malenovice česká verze  Konferenční centrum Malenovice slovenská verzia  Konferenční centrum Malenovice english version  Konferenční centrum Malenovice deutsch version

Konferenční centrum Malenovice Malenovice, Malenovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Konferenční centrum Malenovice Beskydy - ubytování v Malenovicích..


Chalupa Konferenční centrum Malenovice se nachází v Malenovicích v zajímavé turistické lokalitě Frýdlantsko. Pro větší skupiny hostů je možné připravit na vybrané pokoje přistýlky. Pro pořádání firemních setkání či kongresů je možné využít konferenční místnost. Příjemné posezení nabízí restaurace v chalupě. Bezdrátové přípojení Wi-Fi je možné využít zdarma. Hosté mohou zdarma zaparkovat na parkovišti u chalupy.
 

Konferenční centrum Malenovice Pokoje


Na výběr je 4 vícelůžkových pokojů. Na některé z nich lze přidat přistýlku. K internetu se můžete připojit přes bezdrátové připojení Wi-Fi na pokoji zdarma. V pokojích i ve společných prostorech chalupy se nekouří. Pro pohodlný spánek nejmenších dětí nabízí chalupa dětskou postýlku za poplatek.
 

Konferenční centrum Malenovice Speciální akce a slevy:


Areál roubenek je ideálním místem pro konání pobytu pro dětské kolektivy. Nabízíme možnost uspořádat školu v přírodě, lyžařský kurz, ale i kratší pobyty např. výlety. Roubenky jsou vhodné také na uspořádaní oslav, kde Vám zajistíme catering nebo si můžete ve vlastní režii uspořádat oslavu samostatně.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: bezbariérový přístup, praní a žehlení, Informační služba, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, venkovní terasa, restaurace, Nekuřácké prostředí, Zahrada, Vícejazyčný personál

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Popis okolí:


Konferenční centrum Malenovice Okolí:


Konferenční centrum Malenovice sídlí v rekreačním areálu u lesa pod vrchem Hradová v obci Malenovice. Areál roubenek je ideálním místem pro konání pobytu pro dětské kolektivy. Nedaleko roubenek se nachází malebné vodopády Satiny, jízdárna Malenovice a vyhlídka. Od roubenek se dá po modré turistické značce dojít na vrchol Beskyd - Lysou horu.

Tipy na výlet: Ubytovaní hosté mohou k odpočinku využít hotelovou zahradu. Cyklotrasy v okolí ubytovacího zařízení jsou ideální pro výlety na kole. Pěší turistice je možné se věnovat i při pobytu v chalupě. Okolím prochází mnoho turistických tras. Pro zájemce je možné domluvit projížďku na koních. Pro nejmenší návštěvníky je v chalupě k dispozici dětský koutek.

Doporučená trasa bus: Hosté mohou zdarma zaparkovat na parkovišti u chalupy. Autobusová zastávka je od chalupy 300 metrů daleko.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (300 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Konferenční centrum Malenovice Gastronomie:


Ubytovací zařízení nezajišťuje snídaně. Konferenční centrum Malenovice nabízí služby vlastní restaurace přímo v objektu chalupy. Kuchyň pro hosty je součástí vybavení chalupy.

Služby:



Sportovní možnosti:
Jízda na koni , Středisko zimních sportů, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Houbaření

Konferenční centrum Malenovice nabízí širokou variabilitu prostorů pro pořádání konferencí, seminářů, školení, letních škol, soustředění nebo kurzů:

Velký konferenční sál ve spodní části budovy Hotelu má kapacitu 150 osob. Je vybaven promítacím plátnem, dataprojektorem, studiem pro ozvučení, nahráváni a zajištění překladatelských služeb.

Malý konferenční sál s krbem se nachází ve 3. patře. Má kapacitu 30 osob a je vhodný pro menší semináře.

Pro organizaci malých workshopů či setkání menších skupin je možné využít klubovnu v 1. patře nebo knihovnu ve 3. patře budovy Hotelu.

Společenská místnost v přízemí největší roubenky Útulny může sloužit pro setkání až 50 osob.



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Aktuální ceny zjistíte po kliknutí na poptávku ubytování - po zadání termínu se zobrazí počty volných pokojů a aktuální cena.

Fotogalerie (33):


Konferenční centrum MalenoviceKonferenční centrum MalenoviceKonferenční centrum Malenovice
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com