sdílet Hotel Braník na Facebooku
Hotel Braník česká verze  Hotel Braník slovenská verzia  Hotel Braník english version  Hotel Braník deutsch version

Hotel Braník Praha 4, Praha 4 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Braník - ubytování v Praze...


Tříhvězdičkový Hotel Braník ve stejnojmenné čtvrti v Praze 4 umožňuje skvělou dostupnost do centra města i na Jižní spojku dálničního okruhu. Výběr ze 26 jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojů plně uspokojí potřeby obchodních cestujících, turistů i rodin na dovolené.
Nezapomenutelnou svatbu, zahradní slavnost i firemní raut prožijete v kouzelné zahradě s jezírkem, která k hotelu patří. Přijedete-li autem, postarají se vám o něj na hlídaném hotelovém parkovišti. Parkování je možné i pro autobus.
 

Hotel Braník - Pokoje...


Hotelu Braník máte na výběr ze 26 pokojů. V kategoricích Standard jsou pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové, v kategorii Comfort jsou pokoje dvoulůžkové. Každý z pokojů je vybavený vlastní koupelnou se sprchou a sociálním zařízením, televizí, fénem na vlasy, trezorem i telefonem. V pokojích kategorie Standard se s vámi za poplatek může ubytovat i váš domácí mazlíček.
K Wi-Fi se bezplatně připojíte v celé budově. Rádi vám tady zorganizují svatbu i firemní akci, ke kterým můžete využít jak vnitřní prostory hotelu, tak udržovanou venkovní zahradu.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, telefon, připojeni internetu, fén, varná konvice, WI-FI, balkon / terasa / zahrada

Základní informace: sekretářské služby, směnárna, Informační služba, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, hlídané parkoviště, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, půjčovna jízdních kol, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, fitness, parkovné zdarma, Pokojová služba, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí:

Hotel Braník - Okolí...


V historickém jádru Prahy, čeká na návštěvníky mnoho památek a zajímavostí, které stojí za to vidět. V nejbližším okolí Hotelu Braník se nachází hned několik různých sportovišť, o pár ulic dál pak třeba Branické divadlo, ZOO Braník s úchvatnými akvárii i několik přírodních památek. Celá čtvrť je také vyhlášená legendárními hospodami, kluby a bary.

Tipy na výlet:

Hotel Braník - Zábava a aktivity...


Spousta zábavy čeká na ubytované hosty v aquaparku, který je od hotelu vzdálen 10 kilometrů. Milovníci greenu mohou využít golfové hřiště ležící 500 metrů od hotelu. Cyklotrasy v okolí ubytovacího zařízení jsou ideální pro výlety na kole. Pro jízdní kola hostů je k dispozici úschovna.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (100 m)

Vlaková zastávka název: (200 m)

Letiště název: (10 km)


Zastávka tramvaj: (100 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel Braník - Gastronomie...


Kontinentální snídaně jsou zahrnuté v ceně ubytování. Hotelová restaurace Branický Dvůr si získala oblíbenost mezi ubytovanými hosty i v okolí nejen pro poctivá jídla z čerstvých surovin, ale i díky své pohodové atmosféře. Na tradičních českých specialitách si pochutnáte každý den.
Restaurace je otevřená denně od 10:00 do 22:00 hodin s maximální kapacitou 140 míst (Interiér 40 osob a zahrada s jezírkem pro 100 osob).

Restaurace: (počet míst 140)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Půjčovna kol, Sportovní hala, Tělocvična, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Squash, Bazén venkovní, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Plážový volejbal, Billiard, Golf, Cyklotrasy

Hotel Braník je ideální místo nejen pro Vaše firemní zasedání, obchodní jednání, ale také pro rodinné oslavy a radostné události, jakými jsou například zásnuby, svatby, křtiny.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (17):


Hotel BraníkHotel BraníkHotel Braník
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com