sdílet Extol Inn hotel na Facebooku
Extol Inn hotel česká verze  Extol Inn hotel slovenská verzia  Extol Inn hotel english version  Extol Inn hotel deutsch version

Extol Inn hotel Praha 7, Praha 7 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Extol Inn Praha 7 - ubytování v Praze...


Hotel Extol Inn má výhodnou lokalitu poblíž holešovického výstaviště v Praze. Do historického centra hlavního města se odsud lze dostat za 12 minut jízdy.

Bezbariérový hotel disponuje 138 pokoji s celkovou kapacitou 285 lůžek ve 4 různých typech pokojů standard, economy, basic, executive, luxurious. Nechybí čtyřlůžkové a pětilůžkové apartmány.

Součástí hotelu je i příjemná restaurace. Pro firemní akce je možné využít velkého sálu s kapacitou až 80 osob, menšího sálu a dvou malých salónků

Milovníci odpočinku tu jistě rádi vyzkouší saunu, vířivku nebo masáže. Hosté, kteří přijedou autem, mohou zaparkovat na hotelovém uzavřeném parkovišti.
 

Extol Inn hotel - Pokoje...


Hotel Extol Inn nabízí ubytování ve 4 typech pokojů. Pokoje typu Executive jsou vybaveny koupelnou, WC, televizí se satelitním příjmem, telefonem, minibarem, kávovým setem, žehličkou, fénem a župany. Hosté mají bezplatný vstup do relaxačního centra.

Pokoje typu Standard jsou vybaveny koupelnou, WC, televizí se satelitním příjmem, telefonem, minibarem a fénem. Hosté mají bezplatný vstup do relaxačního centra.

Pokoje typu Basic jsou vybaveny koupelnou a televizí se satelitním příjmem. Pokoje typu Economy apartmány s 2-3 pokoji navzájem sdílí koupelnu a sociální zařízení. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, připojeni internetu, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI, župan, servis na přípravu kávy a čaje

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, směnárna, Informační služba, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, masážní studio, holič - kadeřník, WI-FI, internetový koutek, půjčovna jízdních kol, sauna, bar, restaurace, fitness, lobby bar, Pokojová služba, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 6

Popis okolí:


Extol Inn hotel - Okolí...


V okolí pražského Hotelu Extol Inn je řada vyhlášených klubů, divadel, restaurací a galerií.

K návštěvě jistě zláká i Mořský svět, Křižíkova fontána nebo Planetárium.

400 metrů od hotelu sídlí jen Holešovická tržnice, 250 metrů odtud se nachází fotbalové hřiště a necelý kilometr daleko potom golfové hřiště.

Takové památky, jako Staroměstské náměstí, Staroměstská radnice a orloj, Václavské náměstí, Národní muzeum či Karlův most se nacházejí do 3 km od hotelu.



Tipy na výlet:


Extol Inn hotel - Zábava a aktivity...


Nedaleko hotelu se nachází aquapark. Dojdete k němu za 13 kilometrů. Příjemný relax si mohou hosté užít ve wellness centru, které nabízí saunu či perličkovou vanu. Po namáhavém dni je možné se nechat hýčkat na masáži. Ve vzdálenosti 800 metrů od hotelu se nachází golfové hřiště. V okolí hotelu se nachází několik cyklotras. Úschovna kol se nachází v budově hotelu. Ve vzdálenosti 300 metrů do hotelu se nachází půjčovna kol. Dovolenou v hotelu si hosté mohou zpestřit projížďkou na koních. Dětské hřiště se nachází ve vzdálenosti 200 metrů od ubytovacího zařízení.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (500 m)

Vlaková zastávka název: (600 m)

Letiště název: (16 km)


Zastávka tramvaj: (150 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Extol Inn hotel - Gastronomie...


Hotel Extol Inn disponuje vlastní příjemnou restaurací, kde se pohodlně usadí až 104 hostů. Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky hotových jídel, polévek, salátů nebo ze speciálního pizza menu.

Pro soukromé akce si lze objednat salónky pro 15 až 20 osob.



Restaurace: (počet míst 100)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Stolní tenis, Půjčovna kol, Sportovní hala, Tělocvična, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Squash, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Billiard, Elektronické šipky, Golf, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
Dataprojektor, Ozvučení, Promítací plátno, Flipchart, Wifi

Konferenční kapacity:

zasedací místnost č. 1 (počet míst 120)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
1.1-12.121 6842 2962 9584 378 (Dvoulůžkový executive pokoj [2+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (16):


Extol Inn hotelExtol Inn hotelExtol Inn hotel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com