sdílet Penzión UNO na Facebooku
Penzión UNO česká verze  Penzión UNO slovenská verzia  Penzión UNO english version  Penzión UNO deutsch version

Penzión UNO Zlín, Zlín ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión UNO Zlín - ubytovanie v Zlíne ...


Hľadáte ubytovanie v Zlíne ? Príďte k nám , do Penziónu UNO . V rodinnom penzióne v " Baťovom " Zlíne nájdete kvalitné služby a atmosféru plnú pohody . Môžete si tu dopriať štandardné i nadštandardné služby v tematicky zariadených izbách . Vďaka svojej polohe v blízkosti zalesnených kopcov Zlína je penzión obklopený krásnou prírodou a vôňou čerstvých listnatých lesov . Do centra Zlína sa dostanete pešo za 10 minút , alebo z blízkej trolejbusovej zastávky .

Cetifikátem Hotelstars je deklarovaná vysoká kvalita ubytovania . Zlín je prekrásne mesto, príďte tu stráviť svoju dovolenku .

Penzión UNO ponúka ako jediné ubytovacie zariadenie v Zlíne neunifikované izby . Penzión UNO v Zlíne sa nachádza v okrajovej časti Zlína s výhľadom na lesy východného kraja mesta . Vzdialenosť od centra mesta je 1,5 km .

Penzión UNO - Zlín - ubytovanie : Všetky izby majú vlastné WC s kúpeľňou , a sú vybavené televízorom , satelitom , minibarom , internetom . Všetky kúpeľne sú vybavené sprchovacím kútom , vaňou alebo rohovou vaňou a sušičom vlasov . Romantický izba je vhodná pre novomanželov alebo pri výročiach svadby . Má balkón s výhľadom na vychádzajúce slnko nad Vizovickými vrchy . K dispozícii je detská postieľka , klimatizácia aj bezplatné parkovisko .

Kapacita ubytovania je 25 lôžok vrátane 3 prísteliek . Hotel poskytuje 10 komfortných izieb z toho 8 dvojposteľových , 1 štvorposteľové apartmány a dvojlôžková romantický izba s rohovou vaňou a balkónom .

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmánpřistýlka
823

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, Klimatizace pokojů, pripojenie internetu, PC k zapůjčení, minibar, společná plně zařízená kuchyně, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: pranie a žehlenie, Informační služba, platený hotelový transport, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Zlín nabízí všechny moderní možnosti sportovního vyžití. Nedaleko penzionu se nachází tenisové kurty a haly nebo golfové hřiště, v centru města pak squash, bowling, badminton, bazén, laser game, motokáry, pool apod. Zlínský hokejový i fotbalový klub je dlouhodobě součástí nejvyšší české ligy.
Penzion leží i nedaleko 3. nejnavštěvovanější ZOO v ČR za rok 2009 - ZOO Lešná. V blízkém okolí se pak nachází historické město Kroměříž, Rožnov pod Radhoštěm nebo putovní hora Radhošť.
Ve městě se o kulturu starají především Městské divadlo, Muzeu obuvi, Multiplex Golden Cinema nebo Velké kino, jež je nějvětším kinem ve střední Evropě.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1,5 km)

Vlaková zastávka název: (2,5 km)

Letiště název: (80 km)

Autobusové nádraží název: (2,5 km)


Vlakové nádraží název: (2,5 km)

Zastávka MDH: (0,8 km)

Obchod: (0,5 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: Priestory Reštaurácie a Baru UNO čakajú na svoju plánovanú rekonštrukciu. Už teraz sa môžete tešiť na obnovenie tradície značky Bar UNO.

V novo zariaďovaní interiéru vás čakajú odľahčené pokrmy českej gastronómie a netradičné ponuka a podávanie nápojov, jednoducho: exkluzívny koncept reštaurácie v Zlíne.

Pripravujeme pre vás! * V našej reštaurácii si prídu na svoje všetci milovníci kvalitných domácich pokrmov pripravovaných podľa súčasných trendov gastronómie. * Šéfkuchár Reštaurácia UNO pravidelne zostavuje menu z lokálnych a sezónnych surovín. * Špeciálne priestory určené na degustáciu a výber vína * Okrem toho si u nás môžete vychutnať rôzne druhy kvalitného alkoholu.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.12900 - economic, 1000 - standard3001500 (2 osoby/person)1800 (4 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena je za pokoj, pokud je pokoj obsazen jednou osobou, je poskytnuta sleva 100 Kč, V ceně není zahrnuta snídaně, ta je dobrovolná za 100 Kč na osobu a nevztahuje se k ní provize. Cena přistýlky je 300 Kč

Fotogaléria (12):


Penzión UNOPenzión UNOPenzión UNO
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com