sdílet Penzion Willa Jihlava na Facebooku
Penzion Willa Jihlava česká verze  Penzion Willa Jihlava slovenská verzia  Penzion Willa Jihlava english version  Penzion Willa Jihlava deutsch version

Penzion Willa Jihlava Jihlava, Jihlava Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Willa Jihlava - ubytování v Jihlavě...


Penzion Willa Jihlava - je nově zřízený penzion, nacházející se v historickém centru města, přímo vedle Jihlavské radnice. V našem penzionu je jedinečný výhled do skrytých historických částí města Jihlavy. K ubytování nabízíme i 4 jednolůžkové a 4 dvoulůžkové pokoje. V každém pokoji je sociální zařízení, TV+SAT, internetové připojení zdarma. Celková kapacita je 12 ubytovacích míst.


Penzion Willa v Jihlavě se nachází na historickém náměstí centra Jihlavy. Zároveň pět minut od krásné jihlavské ZOO a dvě minuty od nově otevřeného největšího nákupního a zábavního centra na Vysočině City parku Jihlava. V nedalekém okolí se nachází mnoho historických památek, památky UNESCO, cyklostezky, stezky pro pěší. Jihlava je svou polohou v centru ČR a kvalitním připojením na infrastrukturu jedním z nejlépe orientovaných měst.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový
44

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, kabelová televize, připojeni internetu, sat, umyvadlo na pokoji

Základní informace: praní a žehlení, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 1

Popis okolí: Penzion se nachází na historickém náměstí centra Jihlavy. Zároveň pět minut od krásné jihlavské ZOO a dvě minuty od nově otevřeného největšího nákupního a zábavního centra na Vysočině City parku Jihlava. V nedalekém okolí se nachází mnoho historických památek, památky UNESCO, cyklostezky, stezky pro pěší. Jihlava je svou polohou v centru ČR a kvalitním připojením na infrastrukturu jedním z nejlépe orientovaných měst.

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (8 km)

Autobusové nádraží název: (4 km)


Vlakové nádraží název: (8 km)

Zastávka MDH: (1 km)

Stravování:


Restaurace popis: V okolí se nachází další restaurace, kavárny a vinárny. Snídani je možné objednat i na pokoj.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sportovní hala (1 km), Fittness (0,5 km), Tenisová hala (1,5 km), Tenisové kurty (1,5 km), Jízda na koni (2 km), Bazén venkovní vyhřívaný (2 km), Bazén krytý (2 km), Sauna (2 km), Kuželky (1,5 km), Fotbalové hřiště (1,5 km), Hokejový stadion (1 km), Střelnice (15 km), Solárium (0,5 km), Golf (15 km), Golfový trenažér (3 km), Lyžařský vlek (2 km), Cyklotrasy (1,5 km)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.12700900200


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Ceny bez snídaně, s DPH, Snídaně + 100 CZK, Přistýlka + 200 CZK, Zvíře ZDARMA

Fotogalerie (9):


Penzion Willa JihlavaPenzion Willa JihlavaPenzion Willa Jihlava
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com