sdílet Penzion Chornitzerův dům na Facebooku
Penzion Chornitzerův dům česká verze  Penzion Chornitzerův dům slovenská verzia  Penzion Chornitzerův dům english version  Penzion Chornitzerův dům deutsch version

Penzion Chornitzerův dům Telč, Telč Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Chornitzerův dům ubytování na náměstí Zachariáše z Hradce v Telči - ubytování ve městě Telč Unesco:


Náš apartmánový Chornitzerův dům se nachází v historickém jádru města Telče a je nedílnou součástí nejmalebnějšího náměstí naší vlasti, náměstí Zachariáše z Hradce.

Chortnitzerův dům - Telč - ubytování:  disponuje 4 prostornými a pohodlnými apartmány s celkovou kapacitou 10 lůžek a s možností 4 přistýlek. Všechny apartmány jsou moderně zařízené a vybavené kuchyněmi se všemi nezbytnými elektrospotřebiči, obývacím pokojem, jídelnou a ložnicí, LCD televizí, připojením k internetu, fénem, deštníkem, základními informacemi o Telči a okolí, stylovými obrazy. Půdní apartmány jsou vybaveny klimatizací. Součástí každého apartmánu je sprchový kout a WC. V apartmánu č. 2 můžete najít navíc vanu v ložnici a v apartmánu č. 4 dokonce vanu masážní a krb.

Pro odpočinek našich hostů určitě dobře poslouží okrasná zahrada včetně posezení na terase pod „deštníčkem“ nebo ve „stodole“ při grilování s nezapomenutelnými výhledy na Štěpnický rybník. Milovníci vína jistě nepohrdnou degustací moravských vín v privátní vinotéce majitelů domu.



Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkovýapartmánpřistýlka
3134

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, klimatizace pokojů, TV, telefon, rádio, připojeni internetu, sat, plně zařízená kuchyně, apartmány s plně zařízenou kuchyní, dětská postýlka k dispozici, Krb, fén, umyvadlo na pokoji

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, Internetové připojení k dispozici

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Chornitzerův dům se nachází na historickém náměstí Zachariáše z Hradce. Na něm stojí unikátní historické domy v renesančním a barokním stylu, které si spolu s nedalekým renesančním zámeckým komplexem vydobyly místo na seznamu památek UNESCO. Na tomto náměstí stojí za prohlídku například kostel svatého Jakuba Většího, z jehož věže je krásný výhled na město. Příjemnou zábavu nabízí také 5 minut vzdálený Panský dvůr, který je zábavným volnočasovým centrem.

Tipy na výlet: Při návštěvě Chornitzerova domu Vás určitě zaujme možnost podniknout nejrůznější výlety po Telči a okolí na kole po vyznačených cyklotrasách, dále máte možnost absolvovat okružní jízdu Telčí s výkladem o historii a památkách města, zastávka u rozhledny na Oslednicích s výstupem. Také můžete využít možnost půjčení loďky a projížďky po Štěpnickém rybníku (kontakt na tel. č.567 243 037). Telč a okolí Vám nabízí množství zajímavostí, které stojí za vidění, proto je pro Vás připraveno množství tras tak, abyste si mohli jejich krásy náležitě vychutnat. Za zmínku také stojí možnost romantického létání přes historické město Telč a jeho překrásné okolí.

Kulturní akce:

Pro naše hosty nabízíme možnost využít zázemí Chornitzerova domu k organizaci "zahradní" nebo "sklepní párty". "Párty" lze připravit pro skupinu hostů (rodina, skupina přátel, firemní skupina) v maximálním počtu 20 lidí.

K dispozici máme:
- překrásnou privátní vinotéku v gotickém sklepě s nezapomenutelnou atmosférou
- stylové posezení v gotickém sklepě s možností návštěvy telčského podzemí
- 21 druhů bílých a červených vín z vinařských obcí Pavlov, Valtice a Rakvice 
- posezení ve "stodole" nebo "pod deštníčkem" s výhledem na Štěpnický rybník
- mobilní gril včetně paliva 
K těmto akcím jsme schopni zajistit veškeré cateringové služby dle přání, služby sommeliéra pro řízenou degustaci vín nebo cimbálovou muziku.



Dostupnost střediska:


Centrum název: (4 m)

Stravování:


Restaurace popis: Restaurace do 40m

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumpřistýlkaapartmánapartmánapartmánapartmán
1.11-31.35001700 (Apartment 1)1700 (Apartment 2)1700 (Apartment 3)2600 (Apartment VIP)
1.4-31.105002000200020003000


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za pokoj / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: * internet zdarma, parkování zdarma přímo na historickém náměstí s naší parkovací kartou, * všechny ceny jsou včetně DPH, * příjezd od 14:00 hod (dle domluvy možno i dříve), odjezd do 11:00 hod, * placení možné v hotovosti nebo na fakturu

Fotogalerie (17):


Penzion Chornitzerův důmPenzion Chornitzerův důmPenzion Chornitzerův dům
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com