sdílet Mahlerův penzion Na hradbách na Facebooku
Mahlerův penzion Na hradbách česká verze  Mahlerův penzion Na hradbách slovenská verzia  Mahlerův penzion Na hradbách english version  Mahlerův penzion Na hradbách deutsch version

Mahlerův penzion Na hradbách Jihlava, Jihlava Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Mahlerův penzion „Na hradbách“ Jihlava - ubytování v Jihlavě ...


Mahlerův penzion „Na hradbách“ je rodinný penzion. Má ideální, strategickou polohu v klidné a tiché části historického centra Jihlavy. Zároveň je dvě minuty pěší chůze od hlavního Masarykova náměstí, pět minut od ZOO a dvě minuty od nově otevřeného největšhího nákupního centra na Vysočině City parku Jihlava.

Téměř 150 let nádherný starý dům dýchající historií, kde se v mládí nacházel slavný skladatel Gustav Mahler, prošel v letech 2002 - 2003 celkovou rekonstrukcí, aby byl 11.5.2004 slavnostně otevřen jako penzion. V interiérech je patrný rustikalný styl, najdete tu i klenby a krásné původní trámové stropy. Pokud jde o architektonické aspekty je tato stavba velmi významná a unikátní, jako jediná se totiž nachází uvnitř hradebního parkánu, mezi vnějšími a vnitřními hradbami.

Jihlava je svou polohou v centru ČR a kvalitním připojením na infrastrukturu jedním z nejlépe orientovaných měst.

Mahlerův penzion „Na hradbách“ - ubytování: Čeká na Vás komfortní a pohodlné ubytování ve městě Jihlava v přátelské a útulné atmosféře našeho rodinného penzionu ke strávení klidných a odpočinkových nocí. Pyšníme se krásně vyzdobenými a zařízenými pokoji, každý z nich má svou jedinečnou atmosféru a styl. Z důvodu členitosti objektů u nás nenajdete dva identické pokoje. Vyberte si z široké nabídky typů pokojů ve dvou budovách navazujících na sebe, první objekt je v rustikálním stylu,druhému objektu vévodí styl vysoce moderní.

V ceně ubytování je bohatá vícechodová snídaně formou bufetu každý pokoj má bezplatné připojení k internetu, minibar, SAT, TV, přehrávač DVD.

Kapacita penzionu je 40 míst a 10 přistýlek.
Celková kapacita je 50 ubytovacích míst.
Parkování je zajištěno zdarma před objektem nebo na nedalekém uzavřeném parkovišti

BUDOVA RUSTIKÁLNÍ ubytování Jihlava: K dispozici jsou zde dva jednolůžkové, dva dvoulůžkové pokoje, tři malé a dva velké apartmány.

BUDOVA MODERNÍ ubytování Jihlava: Zde Vám nabízíme jeden jednolůžkový, sedm dvoulůžkových a jeden dvoulůžkový pokoj s terasou. V suterénu budovy je návštěvníkům k dispozici relax centrum s whirpool vanou a infračervenou saunou.



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový4 lůžkový6 lůžkovýapartmánpřistýlka
31022310

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, CD přehrávač, TV, telefon, rádio, DVD, připojeni internetu, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: bezbariérový přístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Popis okolí: Hornická naučná stezka: Přičiněním městského úřadu v Jihlavě byla v roce 1998 v lokalitě Jihlava-Lesnov zřízena takzvaná Hornická naučná stezka. Mapuje zejména dochované zbytky jihlavské stříbrné slávy, kterých se jen v katastru města nalézá několik stovek.

Jihlavské podzemí: Jihlavské podzemí je významnou historickou stavební památkou města. Co do rozsahu podzemního labyrintu přímo pod městskou zástavbou je po Znojmu druhým největším na území naší republiky.

Vyhlídková věž sv. Jakuba: V roce 1561 je v historických pramenech doložena činnost věžníka a jeho dvou pomocníků - ti troubili hodiny, fanfárami vítali vzácné hosty a hlídali město před ohněm a nepřáteli. Poslední věžník opustil věž v roce 1924, kdy byla funkce věžníka zrušena.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (5 m)

Autobusová zastávka název: (1 km)

Vlaková zastávka název: (1 km)

Autobusové nádraží název: (1 km)


Vlakové nádraží název: (1 km)

Zastávka MDH: (50 m)

Obchod: (100 m)

Stravování:


Restaurace popis: Skvělá kuchyně je základem každé restaurace. Vítáme Vás a přejeme dobrou chuť v Mahlerově panzionu "na hradbách". Nechte se unést příjemnou atmosférou naší útulné a stylově zařízené rustikální restaurace s klenbamy a původními trámovými stropy. Přijďte si vychutnat pestrou nabídku tradičních českých jídel, ale i něco z mezinárodní kuchyně včetně rybích specialit, pochoutek na grilu a další dobroty. Vaše jídlo vhodně doplní točená Plzeň, Gambrinus, černý Kozel nebo široká nabídka sudových i lahvových českých a moravských vín. Určitě si pochutnejte na zmrzlinových pohárech a dalších dezertech, kterým kralují pravé francouzské palačinky na mnoho způsobů. Je samozřejmostí, že veškeré jídlo Vám zabalíme sebou.

Součástí naší stálé nabídky je denní menu za jednotnou cenu 79,-Kč, kterou podáváme od 11:00 do 15:00. Pro děti máme připraven dětský jídelní lístek. Přijímáme platby stravenkami.

Hradební parkán vznikl ve středověku z obranných důvodů a obepínal celé středověké město. Do dnešní doby zůstal z velké části zachován.
Zde se nachází naše venkovní zahrádka, která je umístěna na začátku vstupu na hradební parkán.

Zde pro Vás připravujeme v letních měsících selátka, uzené kýty a jiné dobroty. Posezní na naší zahrádce Vám zpříjemní slunečný letní den. Letní přírodní grilování na naší venkovní zahrádce je novinkou letošního léta. Připravili jsem pro Vás pestrý grilovací jídelní lístek, aby si i Ti nejnáročnější hosté přišli na své.

Restaurace: (počet míst 32)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (2 km), Sportovní hala (1 km), Tělocvična (1 km), Fittness (1 km), Tenisová hala (2 km), Tenisové kurty (2 km), Jízda na koni (2 km), Squash (2 km), Sauna, Billiard (100 m ), Elektronické šipky (100 m), Whirpool

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, Telefon, Fax, TV, Video , CD přehrávač, Dataprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Ozvučení, DVD přehrávač, Speciální osvětlení, PC, Úschovna cenných předmětů, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart

Salónek v rustikálním stylu je naší opravdovou chloubou, pyšní se krásnými stylovými kachlovými kamny, které jsou dominantou této místnosti. Teplou a útulnou atmosféru dokreslují nádherné původní trámové stropy. Zde se každé ráno podávají snídaně pro hosty ubytované v penzionu. Poté se salónek otevírá pro veřejnost a slouží jako nekuřácká restaurace. Salónek je možno si pronajmout je přímo ideální pro různé akce v tomto příjemném netradičním prostředí s jedinečnou atmosférou.

Je vybaven přehrávačem DVD/video, data projektorem, TV, připojením na internet a ostatní školící technikou.

Na Vaše přaní připravíme
svatby
promoce
oslavy narozenin
rauty
školení
konference
bankety
firemní akce
obchodní jednání
cateringové služby



Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 35)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12100014503501900 (Apartment - Mal)2400 (Apartment Velk)1700 (1/2 pokoj + terasa/1/2 Room + terasa)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (12):


Mahlerův penzion Na hradbáchMahlerův penzion Na hradbáchMahlerův penzion Na hradbách
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com