sdílet Lázně Jáchymov Hotel Astoria na Facebooku
Lázně Jáchymov Hotel Astoria česká verze  Lázně Jáchymov Hotel Astoria slovenská verzia  Lázně Jáchymov Hotel Astoria english version  Lázně Jáchymov Hotel Astoria deutsch version

Lázně Jáchymov Hotel Astoria Jáchymov, Jáchymov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Astoria Lázně Jáchymov - léčení v lázních v Jáchymově...


Hotel Astoria je součástí společnosti Léčebné Lázně Jáchymov a.s.: Akciová společnost Léčebné lázně Jáchymov existuje více než 10 let. Je to pouhý zlomek času proti téměř stoleté historii lázní v Jáchymově a proti několika staletím, po která je znám léčebný účinek radonové vody na lidský organismus. Novodobou tradicí pro Lázně Jáchymov je medicínské pojetí lázeňské péče a také vynikající úroveň stravovacích a ubytovacích služeb. Taková tradice zavazuje. Věříme, že získáním prestižního ocenění "Lázeňská společnost roku 2008". Nesporným oceněním kvality a našeho pracovního úsilí jsou pro nás prestižní certifikace: ISO 9001:2000 od německé TUV, kterou jsme získali v roce 2001. V roce 2007 prošly 3 hlavní lázeňské objekty prestižním oceněním EuropespaMed a také MediSpa.

Lázně Jáchymov
jsou zaměřeny na nemoci pohybového aparátu: zánětlivé: revmatoidní artritidy, Bechtěrevova nemoc atd., degenerativní: artrosy kloubů a páteře, stavy po úrazech a operacích vč. endoprotéz kloubů.

Lázně Jáchymov - Léčba: Hlavní nabídkou hotelu jsou kvalitní léčebné programy. Vybrat si můžete také z doplňkových relaxačních a wellness pobytů. Procedury a cenově výhodné balíčky je možné dokoupit dle volných kapacit na wellness recepci. Procedury jsou dostupné i tělesně postiženým. Poskytujeme nepřetržitou zdravotnickou službu.

Hotel Astoria vznikl spojením budov Seidel, Mariánský dům a Astoria na začátku 20. století. V letošním roce prošla jedna z budov další významnou rekonstrukcí, během níž byly kompletně zrekonstruovány pokoje vč. koupelen, kuchyňských koutů a balkónů. Najdete je pod označením kategorie I.A Plus a Apartmá.

Hotel nabízí moderní a pohodlné ubytování přímo v centru lázeňské části Jáchymova naproti Aquacentru Agricola. Hosté tak mohou využít nejen bazén a saunový svět, ale také široké spektrum wellnesových procedur. Wifi připojení je k dispozici v celém hotelu zdarma.


Hotel Astoria je zapojen do projektu „Cyklisté vítáni“. Krom úschovny kol nabízí cyklistům možnost vyprání a usušení oblečení a výstroje, poskytnutí základního náčiní pro jednoduché opravy kol a další. Bližší info zde.

Hotel Astoria - Jáchymov - ubytování:

Ubytování je možné v jedno- a dvoulůžkových pokojích kategorie I.A a nově také I.A Plus a Apartmá.

Kategorie I.A Plus: 10 dvoulůžkových pokojů o velikosti 28-35 m2 a 1 jednolůžkový pokoj o velikosti 23 m2.  Tyto prostorné pokoje jsou vkusně zařízené světlým nábytkem (lůžko, skříň a psací stůl), telefonem, SAT-TV, připojením k internetu, lednicí a moderní koupelnou se sprchovým koutem. Pokoje v harmonických béžových a pastelových tónech navozují příjemný pocit a dopřejí vám zaslouženého odpočinku.

Apartmá: Novinkou v hotelu Astoria je rovněž 8 krásných prostorných (42 m2) dvoulůžkových apartmá s možností přistýlky pro další 2 osoby. Apartmá nabízí plně vybavenou kuchyňskou linku s lednicí, varnou deskou a varnou konvicí.

Kategorie I.A: Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, pohodlným nábytkem, TV-SAT, internetem, telefonem a lednicí.


Hotel Astoria - Jáchymov - Další informace: Hotelová recepce sídlí v Lázeňském centru Agricola. Komplexní zdravotnické služby a léčebné procedury poskytuje Lázeňské centrum Agricola, nacházející se přímo naproti Astorii. Příjem pacientů probíhá v recepci Lázeňského centra Agricola. Restaurace v hotelu (bufetové snídaně, obědy, večeře). V případě nedostatku kapacity v jídelně hotelu probíhá stravování v komplexu Curie. (150 m)


Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, sat

Základní informace: směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, masážní studio, pedikůra, manikura, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio, restaurace

Počet podlaží: 4

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Jáchymovské lázně nabízejí unikátní léčbu pohybového aparátu pomocí radonové vody. Léčení pomáhá při:

onemocnění kloubů
periferního nervového systému a páteře
kožních nemocech
vylepšuje stavy u nemocných cukrovkou nebou dnou
zlepšuje stavy po úrazech a operacích
specialisté na léčbu Bechtěrevovy choroby
oběhové ústrojí (některé indikace)


Radonová voda – léčivá energie z nitra Země: To, co z určité lokality dělá lázeňské místo, je konkrétní přírodní léčivý zdroj. Jsou lázně klimatické, lázně s prameny termální minerální vody, lázně slatinné apod. Léčebné lázně Jáchymov a.s. jsou svým přírodním léčivým zdrojem naprosto jedinečné a odlišné. Léčí pomocí radonové vody, která nemá na rozdíl od jiných zdrojů účinky chemické, ale energetické.

Radonová léčba: Pro která onemocnění je radonová léčba vhodná: Radonová léčba je obecně velmi šetrná, nezatěžuje organismus ani tepelně ani po stránce oběhové, nebo acidobazické rovnováhy. Dobře tolerována je i seniory. Je vhodná především pro léčbu chronických onemocnění, postihujících pohybový aparát: zánětem všechna revmatická onemocnění kloubů, měkkých tkání, páteře (př. revmatoidní artritis, psoriatická artritis, systémový lupus, fibromyalgie, Bechtěrevova nemoc) bolestí a ztuhlostí z opotřebení (př. artrózy kloubů a páteře, výhřezy plotének, poškození šlach , vazů a menisků) metabolickou poruchou, osteoporóza, dna, porfyrie, poškozením periferního nervu nebo míšního kořene, (př. neuritidy, neuralgie, periferní obrny, kořenové páteřní syndromy, polyneuropatie, syndromy karpálního tunelu). Dále se jedná o pooperační a poúrazové stavy, vyžadující intenzivní hojení a regeneraci poškozených tkání. Například totální kloubní náhrady, operace páteře nebo plošné jizvy po popáleninách. Dále se jedná o pooperační a poúrazové stavy, vyžadující intenzivní hojení a regeneraci poškozených tkání. Například totální kloubní náhrady, operace páteře nebo plošné jizvy po popáleninách.

Radonová kúra regeneruje stavy s obecnou energetickou disharmonií: vegetativní labilita, neurocirkulační slabost chladné končetiny, snadné kolapsy, zimomřivost, funkční orgánové dysfunkce, klimakterický syndrom, obecně úbytek sil ve vyšším věku, vyčerpanost u náročných povolání, regenerace u vrcholových sportovců, udržení funkčních rezerv organismu u roztroušené sklerózy nebo Parkinsonovy choroby v časném stadiu.

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Pohotovostní lékařská služba, Pitný režim, Oxygenoterapie, Terénní kúry, vycházkové trasy, Lékařská kosmetika, Inhalace, Elektroléčba, Magnetoterapie, Klimatoterapie, Dietoterapie, Plynové injekce, Parafinoterapie, Léčebný tělocvik v bazénu, Léčebný tělocvik, Vířivé koupele, Masáže, Podvodní masáže, Reflexní masáže, Přírodní radonová koupel, Solná jeskyně, Vodoléčba

Vyšetřovací výkony: Vstupní a výstupní lékařské vyšetření, Kontrolní lékařské vyšetření

Přírodní léčivé zdroje: Vody radonové, Klimatoterapie - vysokohorské ovzduší

Léčba nemocí indikace: Oběhové ústrojí, srdce a cév, Pohybové ústrojí, Pooperační, poúrazové stavy a rekondice, Kožní nemoci a popáleninové stavy, Bechtěrevova choroba

Ostatní druhy léčby: Spánek, Relaxační procházky, Klimatoterapie

Lázeňské pobyty:


Název: Léčebná kúra (bez radonových koupelí)


Číslo: 114

Popis: Léčebná kúra (bez radonových koupelí) - Plnohodnotný léčebný program

Program zahrnuje:
    ubytování s plnou penzí od 13 nocí
    vstupní lékařské vyšetření
    laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, vyšetření kyseliny močové)
    sestavení individuálního léčebného programu
    výstupní lékařské vyšetření včetně lékařské zprávy
    v průměru 21 léčebných procedur týdně předepsaných lékařem (6x vodoléčba, 5x velká procedura, 10x malá procedura)

ZDARMA PRO VÁS
=> vstup do Lázeňského centra Agricola (bazén + sauna 90 min.) a solné jeskyně (45 min.) 1x za pobyt ZDARMA

Důležité informace:
    U léčebných pobytů je neděle zpravidla odpočinkový den.
    V období Vánoc a Silvestra je vánoční a silvestrovský program v ceně.
Ceny v CZK za osobu / noc / sezona - aktuální cena Vám bude zaslána dle termínu

Počet dnů: 14

Cena pobytu:
DatumLázeňský důmjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
1. 1 - 31.12Akademik Běhounek2090 - 26601820 - 2200CZK 
1. 1 - 31.12Astoria1650 - 21301530 - 1850CZK 
1. 1 - 31.12Curie1850 - 23301660 - 1980CZK 
1. 1 - 31.12Elektra1850 - 23301660 - 1980CZK 
1. 1 - 31.12Praha1850 - 23301660 - 1980CZK 
1. 1 - 31.12Sanatorium Radium Palace2420 - 29902090 - 2470CZK 

Název: Základní radonová kúra


Číslo: 111

Popis: CENOVĚ DOSTUPNÁ LÉČBA K NASTARTOVÁNÍ LÉČIVÝCH ÚČINKŮ

Program zahrnuje:ubytování s plnou penzí od 13 nocí,  1x konzultace s lékařem,      laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová),  v průměru 14 léčebných procedur týdně předepsaných lékařem (6x radonová koupel, 8x ostatní procedury)

ZDARMA PRO VÁS: 1x minerální voda Vincentka (0,7 l) z lázní Luhačovice

Důležité informace:
    Léčebný program nezahrnuje individuální rehabilitaci.
    U léčebných pobytů je neděle zpravidla odpočinkový den.
    V období Vánoc a Silvestra je vánoční a silvestrovský program v ceně.
Ceny v CZK za osobu / noc / sezona - aktuální cena Vám bude zaslána dle termínu

Počet dnů: 14

Cena pobytu:
DatumLázeňský důmjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
1. 1 - 31.12Akademik Běhounek2040 - 24301770 - 1970CZK 
1. 1 - 31.12Astoria1600 - 19001480 - 1620CZK 
1. 1 - 31.12Curie1800 - 21001610 - 1750CZK 
1. 1 - 31.12Elektra1800 - 21001610 - 1750CZK 
1. 1 - 31.12Praha1800 - 21001610 - 1750CZK 
1. 1 - 31.12Sanatorium Radium Palace2370 - 27602040 - 2240CZK 

Stravování:


Restaurace popis: Stravování hostů zajišťuje lázeňský dům Praha, popř. lázeňský hotel Curie, vzdálený asi 150 metrů.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.121 3009101 290 (I.A Plus)1 690 (Apartment)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Ceny jsou uvedeny v Czk / osoba / noc. Cena nezahrnuje lázeňský poplatek.

Fotogalerie (12):


Lázně Jáchymov Hotel AstoriaLázně Jáchymov Hotel AstoriaLázně Jáchymov Hotel Astoria
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com