sdílet Pytloun City Boutique Hotel na Facebooku
Pytloun City Boutique Hotel česká verze  Pytloun City Boutique Hotel slovenská verzia  Pytloun City Boutique Hotel english version  Pytloun City Boutique Hotel deutsch version

Pytloun City Boutique Hotel Liberec, Liberec Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Pytloun City Boutique Hotel Liberec - ubytování v Liberci...


Luxusní čtyřhvězdičkový hotel sítě Pytloun v samém centru Liberce. Hotel s moderním vybavením a designem, klimatizovanými pokoji a hlídaným krytým parkovištěm. Terasy s nádherným výhledem na Liberec a samotnou dominantu města - Ještěd - ještě umocní zážitek z Vašeho pobytu v Pytloun City Boutique Hotelu.

Vyzkoušejte naši skvělou restauraci ORO Restaurant & Bar s nádherným výhledem na Liberec.

Pro relaxaci a odpočinek navíc doporučujeme Luxury Island Spa – wellness centrum v nedalekém Pytloun Travel Hotelu*** s venkovním slaným bazénem.

Pytloun City Boutique Hotel Pokoje: Všechny luxusní nekuřácké pokoje Pytloun City Boutique Hotelu disponují vlastním sociálním zařízením, televizí, bezdrátovým připojením k internetu, klimatizací, CD a DVD přehrávačem a telefonem. Ve většině pokojů je též vířivá vana. Pokoje Executive jsou vybaveny Hi-tech kanceláří. Pokoje De Luxe mají dále vlastní střešní terasu a pokoje Royal Club De Luxe na ní ještě venkovní jacuzzi.V hotelu dále naleznete půjčovnu DVD a laptopů, denní tisk a letní terasu.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, CD přehrávač, TV, telefon, DVD

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, WI-FI, restaurace

Počet podlaží: 6

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Pytloun City Boutique Hotel Gastronomie: Hotel nabízí možnost přiobjednání vydatných snídaní podávaných formou švédských stolů, polopenzí či plných penzí. Na oběd můžete zavítat do restaurace Pytloun, kde si můžete pochutnat na pokrmech tradiční české kuchyně připravovaných z čerstvých surovin. Přímo v hotelu se nachází stylová restaurace ORO Italian Restaurant, ve které na Vás dýchne pravá chuť Itálie s jedinečným výhledem na Liberec i Ještěd! Stylové prostory Pytloun City Boutique Hotelu**** v centru Liberce s barem a italskou kuchyní. Domácí těstoviny a dezerty, šťavnaté steaky a chutné saláty – to vše najdete na večerním menu, které pro Vás budeme pravidelně obměňovat.

Služby:



Kongresové služby:
Dataprojektor, Připojeni internetu, DVD přehrávač, Promítací plátno, Flipchart

Pytloun City Boutique Hotel**** disponuje dvěma konferenčními sály o rozloze 66 m², plus místností pro přípravu o rozloze 22 m². Každý sál má svůj vlastní vstup a je tedy možné pronajmout si je jednotlivě.

K dispozici Vám je též prosklená část terasy ORO Restaurant & Bar o kapacitě 28 osob.



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12999 - 18991300 - 20991350 - 2399 (SUPERIOR DOUBLE DE LUXE) 1350 - 2399 (ROYAL CLUB DOUBLE)1900 - 2999 (ROYAL CLUB DOUBLE DE LUXE)1900 - 2999 (EXECUTIVE JUNIOR SUITE)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (17):


Pytloun City Boutique HotelPytloun City Boutique HotelPytloun City Boutique Hotel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com