sdílet Hotel TOMMY Congress Relax center na Facebooku
Hotel TOMMY Congress Relax center česká verze  Hotel TOMMY Congress Relax center slovenská verzia  Hotel TOMMY Congress Relax center english version  Hotel TOMMY Congress Relax center deutsch version

Hotel TOMMY Congress Relax center Náchod, Náchod Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel TOMMY Congress & Relax center  Náchod - Babí Kaštanová - ubytování v Náchodě...


Hotel TOMMY Congress & Relax center je nově zrekonstruován a nabízí 30 dvoulůžkových pokojů, celková kapacita hotelu je 68 míst včetně přistýlek. Pokoje jsou vybaveny komfortním nábytkem v moderním zámeckém stylu, LCD televizí, telefonem s přímou volbou, pevným připojením na internet a samozřejmě koupelnou se sprchovým koutem a WC. Všechny pokoje, stejně jako celý hotel, jsou nekuřácké.

Hotel TOMMY Congress & Relax center - ubytování: Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a zcela originálních interiérů našeho hotelu. K Vašemu pohodlí poslouží převážně 30 dvoulůžkových luxusních pokojů zařízených komfortním nábytkem v moderním zámeckém stylu. Pokoje jsou rozděleny do kategorie economy class, standard class a superior class. Romantické podkrovní pokoje nabízejí překrásný výhled na česko - polskou hranici s podhůřím kladské kotliny. Všechna lůžka na pokojích jsou plnohodnotná a maximálně pohodlná. Vybavení pokojů dále zahrnuje TV – LCD se satelitním příjmem, telefon s přímou volbou a pevné připojení na internet. Koupelny se sprchovým koutem a WC jsou samozřejmostí. Pro rodiny s dětmi je možné předem objednat dětskou postýlku. Hotel je řešen jako bezbariérový s výtahem.

Hotel TOMMY Congress & Relax center - stravování: probíhá v hotelové rustikální restauraci. Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu, oběd je možné volit z denní nabídky poledních menu nebo stejně jako večeře výběrem z jídelního lístku. Pro hosty je připravena á la carte nabídka tradičních pokrmů v netradičním podání spolu se širokým výběrem vín. V příjemném lobby baru můžete pohladit své chuťové pohárky skvělou kávou v kombinaci s domácím dezertem od hotelového cukráře.

Hotel TOMMY Congress & Relax center - služby: nabízí svým hostům nové pojetí relaxace a odpočinku. Díky vlastnímu wellness centru si hosté mohou vybrat celou řadu programů pro upevnění zdraví, zlepšení kondice a pozvednutí sebevědomí. Je možné využít krytý bazén s protiproudem, relaxační koupele ve vířivé vaně whirlpool, finskou saunu, infra kabinu, několik druhů rekondičních a relaxačních masáží nebo hydromasážní a aromatické koupele. Pro zamilované páry je v nabídce wellness centra několik možností, jak strávit nerušené chvilky relaxace pouze ve dvou.

Hotel TOMMY Congress & Relax center - okolí: Po božském odpočinku by byl hřích nenavštívit krásy regionu Kladského pomezí, neboť snad jen v tomto koutě naší země můžete na několika málo kilometrech najít tak bohatou a pestrou nabídku výletů. Zjistíte, že skalní města s loupežnickými hrady (Adršpašsko-Teplické skály, Broumovské stěny, Jiráskovy skály), malebná údolí řek (Babiččino údolí, Pekelské údolí), vojenská historie (pevnost Dobrošov, Josefov), několik zámků (Náchod, Nové Město nad Metují, Ratibořice, Opočno, Kuks), projížďka po pravém Safari (ZOO Dvůr Králové) nebo romantické procházky po kolonádě v lázeňském sousedním městečku Kudowa Zdrój – to vše a spousta dalších možností, kam se vydat autem, dojít pěšky, projet se na kolech či kolečkových bruslích na Vás čeká právě v blízkém okolí hotelu. A vy už při samém příjezdu zjistíte, že nejen do Hotelu Tommy, ale do Kladského pomezí se vždy budete rádi vracet.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkahandicap
303082

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, připojeni internetu, dětská postýlka k dispozici, umyvadlo na pokoji

Základní informace: výtah, sekretářské služby, klimatizace, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 450 m.n.m.

Popis okolí: Po božském odpočinku by byl hřích nenavštívit krásy regionu Kladského pomezí, neboť snad jen v tomto koutě naší země můžete na několika málo kilometrech najít tak bohatou a pestrou nabídku výletů. Zjistíte, že skalní města s loupežnickými hrady (Adršpašsko-Teplické skály, Broumovské stěny, Jiráskovy skály), malebná údolí řek (Babiččino údolí, Pekelské údolí), vojenská historie (pevnost Dobrošov, Josefov), několik zámků (Náchod, Nové Město nad Metují, Ratibořice, Opočno, Kuks), projížďka po pravém Safari (ZOO Dvůr Králové) nebo romantické procházky po kolonádě v lázeňském sousedním městečku Kudowa Zdrój – to vše a spousta dalších možností, kam se vydat autem, dojít pěšky, projet se na kolech či kolečkových bruslích na Vás čeká právě v blízkém okolí hotelu. A vy už při samém příjezdu zjistíte, že nejen do Hotelu Tommy, ale do Kladského pomezí se vždy budete rádi vracet…

Doporučená trasa auto: Po příjezdu do okresního města Náchod od Hradce Králové pokračujte po Pražské ulici přes kruhové objezdy směrem na Polskou státní hranici. Před nákupní zónou Kaufland a Hypernova odbočíte z levého jízdního pruhu doleva přes železniční přejezd. Cca po 150 m přijíždíte k hlavní silnici na Hronov, Polici nad Metují, Broumov. Na této hlavní ulici uvidíte reklamní ceduli Pneu–servis Dušek. Pokračujete rovně příčně přes hlavní ulici na Hronov do malebné příměstské části Náchod-Babí. Dále následuje mírné stoupání až na rozcestí k Základní škole Babí, kde odbočíte vlevo. Po 150 m Vás osloví naše hotelová reklamní cedule a vy odbočíte vlevo. Celková vzdálenost od okraje města Náchoda k našemu hotelu je cca 2,5 km.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2km)

Autobusová zastávka název: (1,5 km)

Vlaková zastávka název: (1,5 km)

Letiště název: (65km)

Autobusové nádraží název: (1,5 km)


Vlakové nádraží název: (1,5 km)

Zastávka MDH: (50m)

Obchod: (1,5 km)

Zastávka skibus: 1,5km

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Hotel Tommy - Relaxace & wellness centrum: Hotel Tommy nabízí svým hostům nové pojetí relaxace a odpočinku v oblasti Náchodska. Jedná se o nabídku luxusního ubytování včetně doprovodných hotelových a relaxačních služeb, spojených s vlastním wellness centrem. Hotelový wellness je připraven nabídnout Vám celou řadu programů pro upevnění Vašeho zdraví, zlepšení kondice a pozvednutí sebevědomí. Relaxační procedury Vám doporučí diplomovaný hotelový masér. Nabízíme Vám nejen sportovní a rekondiční masáže, ale také relaxační masáže lávovými kameny, medové masáže, aroma masáže, apod.

Je možné využít relaxační koupele ve vířivé vaně whirlpool s teplotou 33°C.K dispozici je Vám také hotelový krytý bazén.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Procedury léčení: Masáže

Ostatní druhy léčby: Relaxační procházky

Lázeňské pobyty:


Název: Romantický víkend pana \"Amora\"


Číslo: 317

Popis: Aneb láska kvete v každém věku ...
Víkendový pobyt - Romantický víkend pana Amora Víkendový pobyt na 3 dny / 2 noci v Hotelu Tommy Congres & Relax Center
Ať už jste čerstvě zamilovaní, slavíte novomanželské líbánky nebo 20 let od výročí svatby, udělejte radost Vám i Vašemu partnerovi či partnerce a přijeďte prožít láskou naplněny víkend do Hotelu Tommy.

 Balíček pro 2 osoby zahrnuje:
    1x welcome drink pro dva
    1x kytička pro partnerku
    1x ovocná mísa na pokoj
    2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji
    2x romantická snídaně ve dvou
    1x večeře při svíčkách ve dvou - 4chodové menu
    1x láhev vína
    1x sladké pomyšlení pro dva
    1x wellness pro zamilované pod "hvězdným nebem" (vstup pro 2 osoby do wellness centra na 30 minut - whirlpool, bazén, sekt, romantická atmosféra)
    1x částečná masáž pro dva (20 min.) nebo finská sauna (60 min.)
    parkování zdarma
    propagační materiály o regionu Kladské pomezí

5950,- Czk / 2 noci / 2 osoby



Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 23.122975Czk 

Název: Víkendový pobyt „Na vlnách relaxace“


Číslo: 316

Popis: Jste unavení, bez energie, bez elánu a bez úsměvu na tváři nebo prostě jen sníte o chvilce klidu, odpočinku a sladkého nicnedělání? Právě Vám je určen tento relaxační balzám v srdci Kladského pomezí. Nechte se zahalit rouškou relaxace a dopřejte si tolik potřebnou regeneraci Vašeho organismu. Rodinná a usměvavá atmosféra wellness Hotelu TOMMY Vás nabije novou energií…

Cena zahrnuje:
    sladké překvapení na pokoji
    ubytování ve dvoulůžkovém pokoji na 2 noci
    2x bohatá snídaně formou teplého a studeného bufetu
    1x večeře plná chutí o 4 chodech
    1x uvolňující masáž zad a šíje (20 min.
    1x relaxační kůra ve finské sauně (60 min.) nebo infra kabina se světelnou terapií (25 min.)
    2x vstup do krytého bazénu (30 min.)
    parkování a připojení na internet zdarma
    propagační materiály o regionu Kladské pomezí

6200,- Czk / 2 noci / 2 osoby
3925,- Czk / 2 noci / 1 osoba

Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumjednolůžkovýdvoulůžkovýMěna
3.1 - 23.1239253100Czk 

Stravování:


Restaurace popis: Tým zkušených kuchařů a obsluha restaurace Hotelu TOMMY Náchod Vás zvou k příjemnému posezení. Útulná a netradiční restaurace v rustikálním stylu Vás přivítá svou jedinečnou atmosférou. Nabídku pokrmů a nápojů Vám odprezentuje profesionální team Hotelu TOMMY. Vaše chuťové pohárky budeme hýčkat těmi nejvybranějšími způsoby.
Ve vstupní hale můžete využít rovněž lobby bar, který poskytuje servis studené kuchyně s nabídkou vynikající italské kávy Tonino Lamborghini a domácích dezertů od hotelového cukráře.
· bohaté snídaně – teplý a studený bufet, zdravý koutek
· obědy – formou poledních menu nebo á la carte (výběr z jídelního lístku)
· večeře – á la carte (výběr z jídelního lístku), raut, gala večeře

Restaurace: (8,00 – 10,00; 12,00 – 22,00) (počet míst 30)

Restaurace: (8,00 – 10,00; 12,00 – 22,00) (počet míst 44)

Lobby bar: (8,00 – 22,00) (počet míst 40)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (1,5km), Stolní tenis (1,5km), Půjčovna kol (10km), Sportovní hala (1,5km), Tělocvična (1,5km), Fittness (1,5km), Tenisová hala (1,5km), Tenisové kurty (1,5km), Jízda na koni (1,5km), Squash (1,5km), Bazén venkovní (1,5km), Bazén venkovní vyhřívaný (1,5km), Bazén krytý (1,5km), Bazén krytý vyhřívaný (1,5km), Sauna, Volejbalové hřiště (1,5km), Fotbalové hřiště (1,5km), Hokejový stadion (1,5km), Inlain dráha (1,5km), Vodní Sporty (10km), Plážový volejbal (1,5km), Půjčovna lodiček (10km), Billiard (1,5km), Elektronické šipky (1,5km), Solárium (1,5km), Golf (25km), Středisko zimních sportů (25km), Lyžařský vlek (1,5km), Půjčovna lyží (1,5km), Běžkařské trasy (0,5km), Cyklotrasy, Whirpool, Středisko letních sportů (10km)
Wellness centrum v Hotelu TOMMY nabízí svým hostům nové pojetí relaxace a odpočinku v oblasti Náchodska. Jedná se o nabídku luxusního ubytování včetně doprovodných spa a relaxačních služeb. Připravili jsme pro Vás celou řadu wellness programů pro upevnění Vašeho zdraví, zlepšení kondice a pozvednutí sebevědomí. Relaxační procedury Vám doporučí hotelový diplomovaný masér.

Wellness… cesta k harmonickému vyvážení těla a duše
· Krytý bazén s protiproudem
· Vířivá vana whirlpool (33°C)
· Hydromasážní vana pro aromatické a bylinné koupele ve dvou (38°C)
· Finská sauna (80-90°C)
· Infra kabina (50°C)
· Fitness rotopedy

Ve dvou do vany… aneb romantické procedury pro páry
· Wellness ROYAL – soukromé královské dýchánky
· Romantický wellness pana „Amora“

Masáže
· Sportovní a rekondiční masáže
· Reflexní terapie chodidel
· Indická masáž hlavy
· Masáže lávovými kameny
· Medové masáže se zábaly
· Baňkování
· Havajská masáž

Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, Telefon, Pódium, Tlumočnické služby, Fax, TV, Video , Kamera, CD přehrávač, Dataprojektor, Připojeni internetu, Taneční parket, Řečnický pult, Kopírka, Ozvučení, DVD přehrávač, Speciální osvětlení, Šatna, Úschovna cenných předmětů, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Velkou předností Hotelu TOMMY jsou jeho konferenční prostory. Nabízíme Vám kapacitu až pro 200 delegátů v divadelním uspořádání. Prostory lze členit na Kongresový sál, Jednací sál nebo menší Salónek. Charakter uspořádání přizpůsobíme Vašim individuálním potřebám.

Nadstandardní kongresové prostory disponují denním světlem a několika druhy umělého osvětlení. Samozřejmostí je vybavení audiovizuální technikou: projektor, plátno, ozvučení, flip-chart, TV-LCD, DVD, přednáškový pult. Pevné nebo wi-fi připojení na internet je Vám k dispozici zdarma v prostorách celého hotelu. Veškeré kongresové prostory jsou bezbariérové a plně klimatizované. Sál rovněž disponuje přísálím / foyer s hotelovou halou, kde je možné využít občerstvení v lobby baru.
Víceúčelové kongresové centrum je ideální pro pořádání firemních či společenských akcí, při kterých zajistíme perfektní servis Vámi požadovaných služeb.

· firemní akce a školení
· zázemí hotelového wellness centra
· catering, občerstvení, coffee break, oběd, večeře, raut, gala večeře, banket
· přednášky, prezentace, jazykové kurzy
· konference, sympozia
· společenské a kulturní akce, módní přehlídky
· divadelní představení nebo koncerty s možností využití velkoplošného promítání

Zajistíme pro Vás
· květinová a dekorativní výzdoba
· hudební program k poslechu i tanci
· kouzelník, taneční vystoupení
· profesionální fotograf
· videozáznam na DVD
· transfery (výlety)
· kulturní program (denní a noční prohlídka zámku v Ratibořicích, exkurze v Pivovaru Primátor, návštěva Náchodského zámku)
· doporučíme Vám indoorové a outdoorové aktivity (horské motokáry, squash, bowling, lanové centrum, horolezectví, vodní sporty - jachting, paragliding, paintball, cyklistika, turistika, in-line skating, zimní sporty)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmán
1.1-31.12120015004002200


Měna: CZK

Cena polopenze: á la carte
Cena plné penze: á la carte
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (9):


Hotel TOMMY Congress Relax centerHotel TOMMY Congress Relax centerHotel TOMMY Congress Relax center
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com