sdílet HOTEL AURUM na Facebooku
HOTEL AURUM česká verze  HOTEL AURUM slovenská verzia  HOTEL AURUM english version  HOTEL AURUM deutsch version

HOTEL AURUM Černý Důl, Černý Důl Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Aurum Černý Důl Krkonoše - ubytování v Černém Dole v Krkonoších ..


V hotelu Aurum oceníte především blízkost lyžařských areálů (Černý Důl a Černá hora), v sezóně letní skýtá okolí hotelu mnoho krásných turistických tras a sportovní vyžití.

Hotel Aurum leží v Krkonoších v Černém Dole. Pro hosty je připraveno ubytování v dvoupokojových apartmánech nebo v dvoulůžkových pokojích s přistýlkou. V hotelu se nachází stylová restaurace s vybaveným dětským koutkem. Nechybí ani přebalovací stůl. Součástí hotelu je i balneo centrum s vyhřívaným bazénem, whirlpoolem a výběrem relaxačních procedur. Hotel vychází vstříc i hostům, kteří přijíždí obchodně či pracovně. Má k dispozici dva konferenční sály vybavené audiovizuální technikou, s celkovou kapacitou 120 míst. Sportovně aktivním turistům přijde vhod tělocvična, posilovna nebo tenisové kurty.

Pro hosty je připraveno ubytování v dvoupokojových apartmánech nebo v dvoulůžkových pokojích s přistýlkou. Apartmány jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením a sprchovým koutem, klimatizací, rychlovarnou konvicí ledničkou, televizí se satelitním příjmem a bezdrátovým připojení k internetu. Dětská postýlka nebo vanička jsou k zapůjčení zdarma. Na recepci je možné domluvit hlídání dětí.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, klimatizace pokojů, TV, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, varná konvice

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, směnárna, Informační služba, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, půjčovna jízdních kol, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, fitness, parkovné zdarma, gril, Krb - vnější, lobby bar, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Horská obec Černý Důl nabízí návštěvníkům široké možnosti sportovního vyžití v kteroukoli roční dobu. Oblast východních Krkonoš s blízkou Černou horou umožňuje aktivní odpočinek turistů, cykloturistů, lyžařů i běžkařů. K relaxaci poslouží krytý bazén u hotelu, přírodní koupaliště v obci Čistá, přírodní koupaliště ve Vrchlabí nebo koupaliště s tobogány v Trutnově vzdálené 25 km.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (400 m)

Vlaková zastávka název: (9 km)

Letiště název: (130 km)

Stravování:


Restaurace popis: V přízemí hotelu se nachází restaurace, která je částečně propojená s lobby barem. Nabízí příjemné posezení při konzumaci jídel tradiční krkonošské a české kuchyně. Pochutnat si mohou hosté i na krkonošském kyselu. U tenisových kurtů je také sport bar s krbem, kde se mohou pořádat různé oslavy. Součástí areálu je krytý gril.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Stolní tenis, Půjčovna kol, Tělocvična, Fittness, Tenisové kurty, Bazén venkovní, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Kuželky, Střelnice, Billiard, Elektronické šipky, Golf, Golfový trenažér, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Cyklotrasy, Whirpool

Černý Důl je vyhledávaným rekreačním místem, rozkládá se pod Jelením vrchem (1024 m.n.m.) na úpatí jižních vrcholků Krkonoš. Byl zde vybudován rozsáhlý lyžařský areál lanovek a vleků, ve kterém najdeme sjezdové tratě různé obtížnosti. Z městečka vede do okolních hor několik udržovaných běžeckých stop a také celá řada značených tras jak pro pěší turisty, tak i pro cyklisty. Západním směrem se rozkládá vápencový lom, z jehož blízkosti je nádherný pohled na celý Černý Důl v pozadí s Černou horou.

Alternativou k místním lyžařským tratím je lyžařský areál v Jánských Lázních, kde se můžete svést kabinovou lanovkou na vrchol Černé hory (1299 m.n.m.). V letních měsících je vyhledávaným místem pro sjezd na koloběžkách.

Severním směrem dojdeme z Černého Dolu do Pece pod Sněžkou, odkud se můžeme vydat pěšky nebo vyjet sedačkovou lanovkou na nejvyšší horu Krkonoš na Sněžku (1603 m.n.m.), dále doporučujeme Hornickou stezku Berghaus, výšlap na Černou horu nebo Tetřeví boudy.

Malým turistům by se mohla líbit Pohádková stezka v Malé Úpě a Čertovská stezka v Mladých Bucích popřípadě návštěva Babiččina údolí v Ratibořicích.

Další tipy na výlet: hospitál Kuks + komplex barokních soch a přírodní betlém M.B.Brauna, zřícenina Pecka, vojenská pevnost Stachelberg, podzemní štoly v Obřím Dole, pramen Labe, Adršpašské skály.

Kongresové služby:
Ozvučení

Firemní klientela ocení možnost uspořádání školení, konferencí, teambuildingů a společenských akcí, pro něž je k dispozici velký sál se 100 místy a dva menší salonky.

Konferenční kapacity:

zasedací místnost č. 1 (počet míst 120)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12od/in 780id/in 1300id/in 2200id/in 2200


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (27):


HOTEL AURUMHOTEL AURUMHOTEL AURUM
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com